Ünlü oyuncu, Nouma paylaşımı için gazeteci sevgilisini darp etti

Ünlü oyuncu, Nouma paylaşımı için gazeteci sevgilisini darp etti
7 Kasım 2015 20:05

Gazeteci Eda Sönmez’in Pascal Nouma ile çektirdiği fotoğrafı paylaşmasına kızan sevgilisi oyuncu Muharrem Saruhan, Sönmez’i darp etti.

 

Gazeteci Eda Sönmez Pascal Nouma ile yaptığı röportajın fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması yüzünden sevgilisi ünlü oyuncu Muharrem Saruhan tarafından defalarca darp edildiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

 

pascal-nouma-ile-fotografini-paylasan-gazeteciyi-7855308_2296_m

 

5 KEZ ŞİDDETE UĞRADI

 

Olaya ilişkin savcıya ifade veren Eda Sönmez, ünlü oyuncudan korunmak için uzaklaştırma kararı verilmesini talep etti. Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’nda gelerek 6 aylık ilişkileri içerisinde 5 kez şiddete uğradığını belirten Eda Sönmez, ilişkilerini noktaladığı oyuncu hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu dilekçesinde darp edildiği süre içinde savcılığa başvurmayıp darp raporu da almadığını belirten Eda Sönmez, “Mesleki kaygılar nedeniyle şikayetçi olmadım. Darp olayına ilişkin vücudumun çeşitli yerlerinin fotoğraflarını çektim, dosyaya sunacağım” dedi.

 

pascal-nouma-ile-fotografini-paylasan-gazeteciyi-7855308_2735_m

 

“TEKME İLE VURMAYA BAŞLADI, AĞLAYARAK YALVARDIM”

 

Futbolcu Pascal Nouma ile yaptığı röportajın fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması üzerine, Muharrem Saruhan’ın önce telefonla kendisine hakaretler edip ardından da Üsküdar’daki evinde kendisini darp ettiğini iddia eden Eda Sönmez, “Kapıyı açar açmaz tekme ile vurmaya başladı. Yere düştüm, yüzümü kapattım. Bu şekilde vurmaya devam etti. Ağlayarak beni bırakması için yalvardım. Beni darp ettikten sonra belinin ağrıdığını söyledi” şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Eda Sönmez, Muharrem Saruhan hakkında koruma ve uzaklaştırma kararı verilmesini talep ederek cezalandırılmasını istedi.

 

pascal-nouma-ile-fotografini-paylasan-gazeteciyi-7855308_2694_m