Tekin Bingöl: Terörle hiçbir ilişkimiz yok!

Tekin Bingöl: Terörle hiçbir ilişkimiz yok!
16 Kasım 2016 11:43

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, saha çalışmalarına başladıklarını, amaçlarının seçim sürecine girmeden vatandaşlarla buluşmak olduğunu ve beraber geldikleri milletvekilleri ile ilçeleri ziyaret ettiklerini belirtti.

 

 

 

 

Türkiye’de işlerin hiç iyi gitmediğini ve 14 yıldır tek başına iktidar olan siyasi partinin ülkeyi çok zor bir sürecin içerisine ittiğini savunan Tekin Bingöl, ekonomide, tarım alanında, istihdamda sorunlar yaşandığını ve insanların kaygılı olduğunu ifade etti.

 

3333

 

 

İtibarlı, güçlü,herkesin gıpta ettiği bir silahlı kuvvetleri olan bir Türkiye olduğunu ancak şimdi yalnızlaşan, diğer ülkelerden kopan bir Türkiye bırakıldığını iddia eden Tekin, şunları söyledi:

 

 

 

“Azgınlaşan bir terör var. Terör kim ya da kimler tarafından gerçekleştiriliyorsa gerçekleştiğisin, hangi terör örgütü terör faaliyetleri olursa olsun Cumhuriyet Halk Partisi bütün terör örgütlerinin, terörist faaliyetlerin tamamının karşısındadır. Hiç kimse bizi terörle zerre kadar ilişkilendiremez. Böyle bir şey yapanlarda o davranışların altında kalır ezilirler. Terör, 2002’den 2016’ya kadar olan sürede nasıl böyle bir yükseliş gösterdi? Dönüp buna bakmak gerek.”

 

 

 

İl başkanları toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi de katıldı.

 

 

22

 

 

Kaynak: Yeniçağ

 

k