‘Tehit edildiğini söyleyerek istifa eden Uğur, Erdoğan’ı aradı’

‘Tehit edildiğini söyleyerek istifa eden Uğur, Erdoğan’ı aradı’
3 Kasım 2017 09:23

Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi, istifa eden Balıkesir Belediye Başkanı Uğur’un  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aradığını söyledi.

 

 

Pazartesi günü, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan istifa eden Ahmet Edip Uğur’un, ‘Yolsuzluğunuz yok, usulsüzlüğünüz yok, başarısızlığınız yok, FETÖ bağlantınız yok ama ailenize ve evinize kadar ulaşan tehditler, katlanacak bir durum olmanın ötesine geçmiştir’ sözlerinin ardından Erdoğan Azerbaycan dönüşü gazetecilere açıklama yapmış ve “O türden bir tehdit varsa nereyi ya da hangi mercileri araması gerektiğini gayet iyi bilir. Bir tehdit varsa ilgili mercileri, gerekirse bizi pekâlâ arayabilirdi.” demişti.

 

Ahmet Edip Uğur, Erdoğan’ın açıklamalarının ardından Erdoğan’ı aradığı öğrenildi ve bir not bıraktığı öğrenildi. CNN Türk canlı yayınında yaşananları anlatan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, “Aradı bir not bıraktı. Bir irtibat kurma çabası oldu. Ama anladığım kadarıyla bir süredir bu girilen süreçte Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Ahmet Edip Uğur arasındaki iletişimde bir aksama, bir kopukluk yaşanmış.” diye konuştu.