Tehditler vız gelir…

Tehditler vız gelir…
27 Ekim 2015 17:33

Kurulduğumuz ilk günden bu yana, CHP’nin önüne açmaya ve parti içi demokrasiyi güçlendirmeye yönelik haberlerimizle ses getirdik…

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

Siz değerli okurlarımızın destekleri bizlere güç oldu. Bugün H&H, günde yüz  binlerce tık alıyor ise bu siz değerli okuyucularımız ve korkusuz haberciliğimiz sayesindedir.

 

 

CHP’nin 2. adamı konumundaki sayın Tekin Bingöl ile ilgili haberimizin ardından dün telefonlarımız susmadı. Bunlardan bir çoğu tebrik telefonlarıydı. Gökçek’in CHP içerisindeki etkisinin deşifre edilmesi üzerine bir çok CHP’li bizleri kutladı. Ancak üzülerek gördük ki, bazı kişiler de, birilerinin rant tetikçiliğini yapmak adına, H&H  yöneticilerine ve çalışanlarına doğrudan tehditler savurarak, akılları sıra gözdağı verme gafletinde bulundular!

 

2432015171336

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl

 

 

Kamuoyu şunu çok iyi bilsin ki; bizler, yani Ata’dan Dede’den CHP’liler, Atatürkçüler, asla yılmazlar, asla korkmazlar… Cesaretimiz bakidir, satılık değildir, korku ile bizi durduramazsanız… CHP’nin başarısı için, parti içinde, Gökçek veya bir başka CHP karşıtı isimle işbirliği içinde olanların, belgelerle üzerine gitmeyi sürdüreceğiz.

 

 

İşte er meydanı, her kim ki, elimizde belgeler olmasına rağmen, bizi haksız yere susturmaya kalkarsa, bedelini kamuoyu önünde ağır öder. Bugün AKP diktasının gazetecilere ve basın organlarına yaptığını, kimse H&H’ye yapmaya umarız bir daha kalkışmaz! Daha önce de açıkladık, biz belgelerle konuşuruz. Varsa elinizde belgeniz yollarsınız açıklamanızı aynen yayınlarız.

 

 

Ne rant kapılarında uşak oluruz, ne de kimsenin kapıcılığına soyunuruz. Varsın o sahte koltuklar sizin olsun, günü geldiğinde bizler, ögütümüzle sizlerden tek tek hesap sorarız…

İLYAS GÜVEN EROĞLU

Halkın Habercisi Yönetim Kurulu Başkanı

 

 

Melih Gökçek’in CHP’deki doktoru Tekin Bingöl mü?

 

Hürriyet’ten CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl hakkında flaş iddia!