Tayyip ya istifa eder ya da demokratik eylemler O’nu deliğe süpürür

Tayyip ya istifa eder ya da demokratik eylemler O’nu deliğe süpürür
8 Haziran 2013 10:54

BOP Eşbaşkanı ve ABD işbirlikçisi Recep Erdoğan “Hamas”ı desteklemesinden dolayı Başkan Bush ile arası açılınca, arayı düzeltmek için Amerika’ya, danışmanlarından Cüneyt Zapsu, genel başkan yardımcısı Şaban Dişli ve yine ABD devşirmesi o zaman da milletvekili ve danışmanı olan Egemen Bağış’ı affa mazhar olması için 2006 senesinde Amerika’ya gönderir.

İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

Cüneyt Zapsu “American Enterprise” adlı düşünce kuruluşunda “Sömürmek kötü bir kelime ama kullanmak (Use).Bu adamdan yararlanın.Bence onu devirmeye çalışmak,delikten aşağı koymak yerine,onu kullanın.Bundan yararlanmalısınız. Teklifim budur” çok önemli tümcelerini de sarf ederek,Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Başbakan’nını değil de sanki herhangi bir alelade şahsı anlatarak Türk Milleti’ne en aşağılık hakareti yapmış oluyor ve buna da Recep Efendi’nin sesi çıkmıyor.

Şimdi geldiğimiz dönemeç itibariyle artık Türk Milleti,kendisini zillete sürükleyen bu adamı “Deliğe süpürme”ye karar vermiş bulunuyor.

10 gündür “Eylemler”e uyanan kitleler derin bir kararlılık içerisindedir; şehir meydanları dolup taşmaktadır, sonuç alınmamış buraların boşaltılması imkansız gözükmektedir.

Bu nedenle BOP Eşbaşkanı ülkeyi germeden, bu “Demokratik Eylemler”in karşılığı olarak istifa dilekçesini bir an önce Cumhurbaşkanı’na sunmalıdır.

“Demokratik Şahlanış”a kalkmış kitleler büyük bir olgunluk ve sabır içerisinde kendisinden bunu istiyor.

“Demokratik Direniş” kitlelerin en doğal hakkıdır  ki, hükümetler haklarını gasp ettiği ve hakarete uğradıkları zaman bunu yaparlar ve yukarıda belirttiğim gibi sonuç almadan meydanları boşaltmazlar.

Bakın, artık Türk Milleti’nin ayırdına vararak “Şehir Meydanları”ndan sonuç almaya koştukları “Demokratik Evrensel Gerçekler”i dahiler ve halk nasıl saptamış; hep birlikte gözden geçirelim.

1-“SİYASETLE İLGİLENMEYEN AYDINLARI BEKLEYEN SONUÇ,CAHİLLER TARAFINDAN YÖNETİLMEYE RAZI OLMAKTIR.ASIL ÖNEMLİ OLAN VE MEMLEKETİ TEMELİNDEN YIKAN,HALKINI ESİR EDEN,İÇERDEKİ CEPHENİN SUSKUNLUĞUDUR”-Atatürk (Bu cephe ayağa kalkarak artık meydanları doldurmuştur;demokratik tepkiler için).

2-“HALK HÜKÜMETİNDEN KORKTUĞU ZAMAN TİRANLIK,HÜKÜMET HALKTAN KORKTUĞU ZAMAN ÖZGÜRLÜK VARDIR”-Thomas Jefferson (Şimdiye kadar Tayyip tarafından korkutulan Türk insanı demokratik tepkiler için meydanlara inince,şimdi Tayyip korkmaya başlamıştır ve sonuç almamış eve dönmeyecektir).

3-“HALKIN SESİ,TANRI’NIN SESİDİR”-Alcuin (Bundan dolayı değil mi, halk sesini yükseltince,çıkar grubu hainler yalakalık yapmaya başladılar).

4-“İSYAN,HALKIN HAKKIDIR”-John Locke (Tabii ki demokratik ve hukuksal isyan,bakın nasıl da sonuç veriyor).

5-“DEMOKRASİ HALKIN,HALK TARAFINDAN,HALK İÇİN SOPALANMASIDIR”-Oscar Wilde (Bu sözü tabii ki,demokratik uyandırma olarak anlıyoruz,şehir meydanlarını izleyenler bunu açıkça görebilir ve bir milletin topyekun dirilişine tanıklık edebilir).

6-“FAŞİZMİN TÜM ÜLKELERDEKİ KARŞITLARI!KANLI ZULÜMLE,TERÖRLE,AÇLIK VE SAVAŞLA BİRLEŞMİŞ FAŞİZM PARAMPARÇA EDİLİP YERE SERİLMEDEN,ARAMIZDAN HİÇ KİMSE DİNLENME VE MOLA VERME HAKKINA SAHİP DEĞİLDİR”-Clara Zetkin (Türk Milleti bu bilince ulaşmıştır artık).

7-“ÇOK AZ OLMANIZ FELAKET DEĞİL,MİLYONLAR BİZİMLE OLACAK’’-Lenin (Milyonlar şimdiden kenetlenmiş olarak, bizimle).

8-“ZOR OLAN BAŞARILIR,İMKANSIZ OLAN VAKİT ALIR’’-Lenin(Aklı başında olan her insan bunun böyle olduğunu bilir;Türk insanı da imkansız görünen her şeyi başaracaktır).

9-“ESAS SİZ TESLİM OLUN’’-Sinan Cemgil-31-05-1971(Despot Tayyip demokratik tepkilerini ortaya koyan milyonlara ‘bırakın bu isyanı’ diyor,milyonlarda ona ‘esas sen istifa et’ diyor).

10-“DEMOKRASİLERDE BİR SEÇMENİN CEHALETİ,BÜTÜN HALKIN GÜVENLİĞİ İÇİN TEHLİKELİDİR’’-John F.Kennedy (Bu muhteşem söz 11 senedir çektiğimiz büyük sıkıntıyı anlatmıyor mu?).

11-“HİÇBİR ŞEY ÇIKAR GRUPLARININ ETKİSİNDEN DAHA TEHLİKELİ DEĞİLDİR’’-J.J.Rousseau (AKP’nin çıkar grupları 11 senedir Türk Milleti’ni yedi bitirdi;çıkarları uğruna ülkemizin kaynaklarını yabancılara peşkeş çekip,bölünme noktasına getirdiler topraklarımızı).

12-“DESPOTLAR,HAVANIN AHLAKLI OLDUĞU BÖLGELERİ SEVERLER’’-Nietzsche (Tayyip ve şürekası sık sık ahlak ve edepten bahsedip milletin mal varlığını yağmalamıyorlar mı? Sahte dinleri kuranlarda malı götürmek için halkı uyutmak maksadıyla sahte ahlak kuralları uydururlar ve uyulmadığı zaman inananları Cehennem ile tehdit ederler; dinciler işte böyle alçak sahtekarlardır,Yani herkese din-iman,kendilerine han-hamam. Bunlar ahlak zebanisi pisliklerdir).

13-“AKLIN BİTTİĞİ VE SUSTUĞU YERDE SON KARAR ŞİDDETE AİTTİR’’-Adolf Hitler (Meydanlara inen Türk Milleti artık akılsızlığı yutmuyor,bu nedenle kendini yerden yere vuran diktatör Tayyip’de polisi ve eli sopalıları vasıtasıyla şiddete başvuruyor; aylar önce kendisinin nasıl bir Hitler propaganda yöntemini uyguladığını yazmıştım).

14-“DÜŞÜNCE GONCADIR,DİL TOMURCUK,EYLEM İSE BUNLARIN ARKASINDAKİ MEYVE’’-Emerson (Şehir meydanlarındaki demokratik eylemler bize özgürlük meyvelerini çok yakında yedirecektir).

15-“EĞİTİMİN BÜYÜK AMACI BİLGİ DEĞİL,EYLEMDİR’’-Herbert Spencer (Eyleme dönüşmeyen bilgi hamallıktır;bu nedenle Türk Milleti kaç gündür demokratik eylem yaparak ayaktadır).

16-“SAVUNMA HALİNDEKİ BİR BİRLİK YENİLMEYE MAHKUMDUR’’-Napolyon (Savunma yenilginin, taarruz zaferin işaretidir.Günlerdir AKP ve başı, Türk Milleti’nin demokratik taarruz eylemlerine karşı savunma haline geçmişlerdir; demek ki, BOP Eşbaşkanlığı yenilecek yurtseverler kazanacak,bu nedenle devam diyoruz).

17-“İNSANLAR BİR KEZ BİRLEŞTİLER Mİ CESURLAR TEK BAŞLARINA İLERLEYEMEZLER, KORKAKLAR İSE TEK BAŞLARINA GERİ ÇEKİLEMEZLER’’-Lao Tzu (Türk Milleti’nin günlerdir demokratik eylem Başarsının sırrı bu değil mi?Devam demokratik eylemlere)

18-“BİR GRAM EYLEM, BİR TONLUK SÖZE BEDELDİR’’-Bir düşünür (Demokratik eylemlerin önemini bu sözden daha iyi açıklayan başka bir söz yoktur,bana göre).

19-“BENİ KÖTÜLERİN ZULMÜ DEĞİL, İYİLERİN SESSİZLİĞİ KORKUTUYOR’’-Martin Luther (Başımıza Tayyip yüzünden ve tüm despotlar yüzünden ne kötülük geldiyse bu nedenle geldi;dolayısıyla demokratik eylemlerimizi daha heyecanlı yapmalıyız).

20-“SÖZCÜKLER MERMİ SÜRÜLMÜŞ TABANCA GİBİDİR’’-J.P.SARTRE (Sloganlarımızı ve söylemlerimizi demokratik eylem yapan kitlelerin canlılığını artıran sözcük ve düşüncelerden seçelim).

21-“KİM KUVVETİNE ALDANARAK ZAYIFLARI HOR GÖRÜRSE,ONUN KUVVETİ BAŞINA BELA OLUR’’-Müslüman düşünür Beydeba (İşte despot Tayyip’in geldiği nokta.Demokratik eylem yapanlar olarak canlılığımızı daha çok artırıp Tayyip’i istifaya zorlama zorunluluğumuz vardır).

22-“DOST OLUNCA BİRLİKTE KAZANDIK,DÜŞMAN OLUNCA BİRLİKTE KAYBETTİK’’-Abdi İpekçi (Günlerdir sağcısı, solcusu, sosyalisti, milliyetçisi, dindarı, az dindarı, dinle ilgisi olmayanı kenetlenmiş halde Tayyip’i nasılda demokratik eylemleriyle püskürtüp kazançlı çıktığını herkes görmeli ve AKP’nin aramıza soktuğu provokatörlere asla fırsat vermemeliyiz, dindarların inançlarına,din dışı olanlarında yaşantılarına saygılı olmalıyız.Bu topraklarda herkesin özgürce yaşayacağı birikim fazlasıyla mevcuttur).

23-“GÜÇ FİZİKSEL KAPASİTEDEN DEĞİL,BOYUN EĞMEYEN BİR İRADEDEN GELİR’’-Gandhi (Türk Milleti’nin günlerdir devam ettirdiği demokratik eylemler bu sözü doğrulamıyor mu?

24-“ZOR OYUNU BOZAR’’-Anonim (Tayyip Türk Milleti’ne yasa dışı zorlama yapıyordu,biz ise ona ve Hükümetine yasal demokratik eylemlerle zorlama yapıyoruz ve netice alınmak üzere.Şehir meydanlarında demokratik zorlamaya devam edilmeli;yılmadan,usanmadan).

25-“DELİ DELİYİ GÖRÜNCE DEĞENEĞİNİ SAKLAR’’-Atasözü (Türk Milleti’nin günlerdir devam eden demokratik hukuksal eylem değeneğini gören Tayyip ve hempası yavaş yavaş, halkın üzerinden eksik etmedikleri zulüm değeneklerini saklamaya başladılar ama buna asla kanmamalıyız;AKP hükümeti istifa edinceye kadar,metafor olarak belirttiğim demokratik eylem değeneklerimizi göstermeye devam etmeliyiz).

26-“BASKIN BASANINDIR’’-Atasözü (Demokratik hukuksal eylem sonuç alıcı tek meşru baskındır ve devam edildiği taktirde kesin sonuç alınır).

Şunu herkes iyi bilmeli ki, en süper öğretmenler ortaya koyduğumuz tavır ve hareketlerdir.
“Sürdürülebilir ve yayılabilir yasal demokratik eylem atakları’’ her zaman bir ülkeyi ve bir milleti faşist yöneticilerden kurtarıcı olmuştur.

“Fiili durum’’ yaratmak tüm devrimlerin ve yeniliklerin zorba hükümetler karşısındaki bel kemiği,yıkılmaz kalesidir.

Arap milliyetçisi Tayyip, şimdiye kadar hep “Fiili Durum’’ oluşturarak “Karşı devrim’’ ataklarına girişmiştir; en büyük güç halk olduğuna göre bundan sonra demokratik eylemlerimizle “Fiili Durum’’ oluşturma sırası bizde olmalıdır.

Sustukça,bütün despotlar halkı ezen baskılarını artırırlar.

Meydanlar, halkın demokratik kahredici gücünün despot iktidarları ve ruh hastası diktatör yöneticileri demokratik olarak tepelediği ve iktidardan düşürdüğü alanlardır.

Bilgi ve fikir yoksunu kiralık beyinli biatçı toplumlar, söylem ve sözcüklerle değil,demokratik eylemlerle yönlendirilir ve faşist hükümetlerle ruh hastası diktatörlere hadleri bildirilir.
Çünkü demokratik eylemler “Kiralık akıllılar’’ı çok korkutur.

Demokratik hukuksal eylemlerin ana hatlarını belirttiğim bu makalemde şunun altını önemle çizerim ki,milyonları etkilemek için arta kalan vaktimizin tamamını bu süreçte “Şehir Meydanları’’nda ve “Sosyal Medya’’nın başında geçirelim.

Düşmanlarımız neden korkuyorsa onu birkaç misli daha fazla yapalım.

Demokratik hukuksal eylemler Erdoğan’ı siyaseten çok kötü yaralamıştır.

Yurtseverler onu bu halde bırakıp kenara çekilirse, iyileştiğinde bir “İntikam Abidesi’’ olarak çok korkunç intikam alır kendilerinden.

Siyasi yaşamına son nokta konuluncaya kadar demokratik hukuksal tepkilerimizi her geçen gün artırarak devam etmeliyiz.

Zor oyunu bozar; tabii ki demokratik yasal zoru kastediyorum.


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!