Tatilcilerin yeni gözdesi : Marmaris Jeep Safari

Tatilcilerin yeni gözdesi : Marmaris Jeep Safari
21 Ekim 2017 12:39

Yaz tatili deyince aklınıza bütün gün kumlarda uzanıp güneşlenmek gelmiyorsa şanslısınız, çünkü Marmaris jeep safari turları sizi harekete çağırıyor. Özel 4×4 araçlarla otelinizin kapısından başlayıp su savaşlarına uzanan renkli bir yolculuğa çıkmak isterseniz rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

 
Marmaris Jeep Safari Turu

 
Marmaris turizm alanında eşsiz denizi ve gün boyu dinlenme imkanı veren kumsalları ile ünlüdür. Ancak şehir için bundan ibaret tanısını koyanlar koca bir yanılgının içindedir diyebiliriz. Çünkü Marmaris yemyeşil çam ormanlarının ve usulca kıvranan derelerin ortasında yer alan bir doğa harikasıdır. Ve bu güzelliği görmek için şezlonglarınızdan biraz doğrulmanız gerekir.

 
Marmaris Jeep Safari turları sabah aşağı yukarı 09:00 gibi başlar. Otellerinden katılan katılımcılar için sürpriz bir günaydın seçeneği olarak da değerlendirilebilecek bu aktivite bütün misafirlerini kaldıkları otelin kapısından arazi araçları ile alarak start alır. Sonrasında bütün araçlar önceden belirlenen toplanma yerine doğru hareket eder.

 
Saat 10:00’a kadar bütün katılımcılar gelmiş olur ve Jeeplar kontak çevirir. İlk olarak jeep safarinin en özel etkinliği olan su savaşlarına doru yelken açılır. Katılımcılar 10 TRY karşılığında birer su tabancası satın alırlar. Burada yaşı ve cinsiyeti ne olursa olsun herkes mutlu birer çocuğa dönüşür. Tur içinde özel bir alanda sadece su savaşları için bir zaman dilimi ayrılmıştır. Katılımcılar birbirlerine su fışkırtarak doyasıya bir eğlencenin tadına varırlar. Bütün bir yıl içinde vücutta biriken stres ve negatif enerji bu çocuksu savaş ile adeta yıkanır.

 
Yaz Ayında Titreten Şelale

 
Jeep safari rotasında büyük beğeni toplayan noktalardan bir tanesi de Turgut Köyü Şelalesi’dir. Diğer şelaleler gibi boyu veya debisi ile ün yapmasa da yazın o kavurucu sıcağında buz gibi su akıtarak doğal bir serinleme aracına dönüşür. Öyle ki bir süre elinizi suda tutarsanız çektiğinizde morardığını görebilirsiniz. Burada verilen molada güneşin kavuruculuğundan bir nebze de olsun sıyrılan katılımcılar yolculuğun geri kalan kısmı için de su tabancalarını doldurmayı ihmal etmezler.

 
Çocuklar Açısından Jeep Safari

 
Jeep ile yapılan safari turları yetişkinler kadar çocukların da keyifle ve güvenle vakit geçirebilecekleri bir yolculuk sunar. Kullanılan araçların her türlü güvenlik tedbiri alınmıştır. Araçları kullanan kişiler de uzun süreli aktif sürüş deneyimi olan ve insan ilişkilerinde başarılı olan kişiler arasında seçilir. Ayrıca yol boyunca araçlarla kesinlikle hız yapılmaz. Bu yüzden her yaştan çocuk için güvenli bir eğlence imkanı verilir.
Marmaris jeep safari turları 7-12 yaş arası çocuklar için 15, yetişkinler için kişi başı 30 TRY civarında fiyatlar ile sunulur. Bu fiyatın içinde öğle yemeği, gün boyu rehberlik hizmeti, giriş ücretleri, yapılan sigortalar ve otel transferi de yer alır.

 

Marmaris Turları 2018 sezonu için sizlere renkli bir tatil fırsatı sunuyor.