Taşdelen’in zırhlı camlarına ne kadar ödendi?

Taşdelen’in zırhlı camlarına ne kadar ödendi?
17 Ocak 2017 12:55

30 Mart yerel seçimlerinde Çankaya Belediye Başkanı olan Alper Taşdelen, göreve geldikten kısa bir süre sonra makam odasının yerini değiştirdi ve odasını Ziya Gökalp Caddesi’nde bulunan belediye binasının 13. katından 3. kata taşıdı. Makam odasının girişindeki Özel Kalem Müdürlüğü’ne ilk olarak X-Ray cihazı koyduran Taşdelen, daha sonda odasına zırhlı cam taktırdı.

 

 

 

10 CM’LİK ZIRHLI CAM
Aykut Gören’in haberine göre Başkan Taşdelen’in odasına taktırdığı camların Güneydoğu’daki nöbet yerlerine takılan çelik konstrüksiyonlu 10 santimetre kalınlığında 7 ayrı cam olduğu öğrenildi. Takılan zırhlı camların ağır silahlara karşıda etkili olduğu belirtildi. Makam odasına takılan zırhlı camları gündeme getiren Çankaya Belediye Meclisi’ndeki AKP Grubu, konu ile ilgili soru önergesi verdi.

 

 

 

NE KADAR ÖDENDİ?
Aralık 2016’da verilen ve halen Çankaya Belediyesi tarafından cevaplanmayan soru önergesinde, “Belediye Başkanımız Sayın Alper Taşdelen’in makam odasının camları kurşun geçirmez camlara değiştirilmiştir. Böyle bir ihtiyaç neden hasıl olmuş ve bununla ilgili belediye bütçesinden ne kadar harcama yapılmıştır?” ifadelerine yer verildi. Çankaya Belediyesi’nin soru önergesine ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.

1 2

unnamed

650x344-zirhli-camlara-ne-kadar-odendi-1484583363427