Taşdelen’in vurulma iddiasıyla ilgili habere beraat kararı!

Taşdelen’in vurulma iddiasıyla ilgili habere beraat kararı!
29 Eylül 2018 08:00

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in 20 Eylül 2015 tarihinde sağ bacak pelvis kemiğinden ateşli silahla vurulduğu iddiasıyla sitemizde yayınlanan haberlerle ilgili Yönetim Kurulu Başkanımız İlyas Güven Eroğlu ve Genel Yayın Yönetmenimiz Gökçe Barutcu hakkında Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşelen suç duyurusunda bulunmuştu.

 

H&H ÖZEL HABER

 

Ankara 9. Asliye Ceza Mahkemesi 2016/276 ESAS numarası ile açılan ceza davasında 25.09.2018 tarihinde yapılan karar duruşması ile “Gerekçesi ekli kararda açıklanacağı üzere İlyas Güven Eroğlu ve Gökçe Barutcu hakkında açılan kamu davasında Alper Taşdelen’le ilgili haber sitemizde vurulma iddialarıyla ilgili yapılan haberlerin suç oluşturmadığı gerekçesiyle CMK 223/2-e maddesi uyarınca İlyas Güven Eroğlu ve Gökçe Barutcu için ayrı ayrı beraatlerine karar verilmiştir.” denildi.

 

Halkın Habercisi olarak bağımsız habercilik anlayışımızı Atatürk ilke ve devrimleri ışığında hiç kimsenin etkisi altında kalmadan baskılara, tehditlere boyun eğmeden, bilgi ve belgeye dayalı olarak sürdürmeye kararlıyız.

 

1a