Taşdelen’in temeli uçtu!

Taşdelen’in temeli uçtu!
21 Mayıs 2017 13:07

CHP’li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen 3 katlı Esat Çankaya Evi’ne el arabasıyla temel attı. Taşdelen gittikten sonra atılan temel kaldırıldı

 
Aykut Gören’İn haberine göre, CHP’li Çankaya Belediyesi yine fıkralara konu olacak bir işe imza attı. 13 Mayıs günü Esat’ta Esat Çankaya Evi’nin temelini atan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen törenin ardından alandan ayrıldıktan sonra akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 3 katlı Çankaya Evi’ne el arabası ile temel atan Taşdelen’in attığı beton kendisi alandan gittikten sonra belediye çalışanları tarafından kaldırıldı. Aradan geçen 9 güne rağmen proje için tek çivi dahi çakılmazken atılan temelin de kaldırılması vatandaşlarda şaşkınlık yarattı.

 

 

SOSYAL DEMOKRAT İŞİ…
Törende birde konuşma yapan Taşdelen, “Göreve geldiğimiz günden bu yana iki hedefimiz var; Çankaya Atatürk’ün ilçesi, nasıl ki, yüreğimizde yaşatıyorsak belediyecilik olarak da O’na layık olmak zorundayız. Bir diğeri ise belediyeciliğin sosyal demokratların işi olduğunu kanıtlamak zorundayız” ifadelerini kullanmıştı. 7 mahalleye hizmet verecek Esat Çankaya Evi, 3 katlı yapıdan oluşacak. Engelli vatandaşların kullanımına da uygun bir şekilde planlanan Çankaya Evi’nde çok amaçlı salon, derslikler ve yaşlı vatandaşların sohbet ederek vakit geçirebileceği Baharevi yer alacak.

 

 

PAZARYERİNİ HATIRLATTI
Belediye Başkan Alper Taşdelen’in Çankaya Evi için attığı temel, Esat’ta 1 Nisan günü atılan Esat Kapalı Pazaryeri için atılan komik temeli hatırlattı. Esat Kapalı Pazaryeri’nde bugüne kadar hala herhangi bir işlem yapmayan Alper Taşdelen’in CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, İl Başkanı Adnan Keskin ve İlçe Başkanı Selçuk Dereli ile attığı temel görenleri güldürmüştü.

cccccc

abc