Taşdelen’e silahlı koruma ordusu! Tehdit mi alıyor?

Taşdelen’e silahlı koruma ordusu! Tehdit mi alıyor?
27 Şubat 2017 10:25

Makam odasının camına lav silahlarına bile dayanıklı olan zırhlı cam taktıran CHP’li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in şimdide 4 tane silahlı yakın koruma talep etmesi dikkat çekti.

 

 

 

 

Başkent Kulis’in özel haberine göre Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in Şubat ayı Belediye Meclisi gündeminden aldırdığı bir karar oldukça dikkat çekti.  Çankaya Belediye Meclisi’ne İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nden gönderilen yazı ile CHP’li Taşdelen’in güvenliğini sağlamak amacıyla, silah taşıma ve kullanma yetkisine sahip, yakın korumalık yapabilecek 4 adet personel talep edildi.

 

 

4 SİLAHLI KORUMA VERİLECEK

 

 

 

CHP Grup Başkan Vekili Mustafa Yıldırım’ın Şubat ayı meclisinde karara bağlanmasını istediği yazı oybirliği ile kabul edildi. Belediye Meclisi’nde alınan kararın ardından Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in etrafında adeta etten duvar örülecek. Taşdelen’in yanında ayrıca silahlı korumanın yanı sıra silahsız korumanında bulunacağı iddia edildi.  Başkan Taşdelen’i korumak için ise belediye bütçesinden aylık ortalama 20 bin TL çıkacak.

 

 

ZIRHLI CAM TAKTIRMIŞTI

 

 

 

Başkan Taşdelen’in bundan sonra 4 adet silahlı kişilerce korunacak olması ayrıca, “Başkan Taşdelen birileri tarafından tehdit mi ediliyor?” sorusunu akıllara getirdi.  Taşdelen daha önce Çankaya Belediye Başkanlığı’ndaki makam odasına zırhlı cam taktırmıştı. Kaynak: Tehdit mi alıyor?

 

1 2 alper_tasdelenin_odasinin_zirhli_cam_oldugu_ortaya_cikti_h9101.jpg