Taşdelen’den Satılık Çankaya!

Taşdelen’den Satılık Çankaya!
17 Kasım 2017 08:21

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, sürekli olarak eski başkanlar Haydar Yılmaz ve Bülent Tanık döneminde yapılan ve Yenimahalle Belediyesi’nden devraldığı parkların tabelalarını vs yenileyerek, gerçekleştirdiği park açılışlarında, ”Benim dönemimde tek bir Çankaya Belediyesi arsası ranta açılmadı, tek bir arsa satışa çıkmadı’ diye halka masal anlatadursun; 14 Kasım 2017’de Çankaya Belediyesi’nin en değerli arsaları, müteahhitlere satışa çıkarıldı…

 

 

H&H ÖZEL HABER
H&H olarak 19 Ekim’de Resmi Gazete’de yayınlanan ve 14 Kasım 2017’de ihalesi gerçekleştirilen birbirinden değerli tam tamına 23 ADET ve yanlış okumadınız, kentin merkezinde yer alan 23 arsanın satışını deşifre ediyoruz.

 

 

Babadan oğula miras misali, CHP’nin kalesi diye tabir edilen Çankaya’yı Melih Gökçek tarzında bir model ile yönetmeye çalışanları da H&H olarak buradan uyarıyoruz;

 
”Beyler, ağalar, paşalar; kimin malını kime satıyorsunuz?! 23 tane birbirinden kıymetli arsayı satışa çıkartıyorsunuz. Neden önemli büyük gazetelere ilan ile bunu duyurmaktan kaçınıyorsunuz da kanun gereği zorunlu olduğu için sadece kendi web sitenizde, küçücük bir duyuru ile, web sitenizin en alttaki, en ücra köşesinde bunu duyuruyorsunuz?

 

 
Eyy Alper Taşdelen; bu arsaların 23 tanesinin acaba kaç tanesi, AKçalı Yapı Kooperatifi’nde olduğu gibi AKPli yandAŞ müteahhitlerin eline geçecek?! Bunun da emin olun ki; H&H takipçisi olacak ve yine buradan halkımıza, partililerimize, örgüt emekçilerine duyuracaktır”

 

s2

 

 

Dileyen okurlarımız sayın Taşdelen’in yangından mal kaçırır gibi, 23 adet milyon $lık arsaları 2 saat içinde satacağı ihaleyi buradan detaylıca inceleyebilirler. Sayın Taşdelen’den beklenirdi ki; Sözcü, Hürriyet gibi gazetelere de kocaman bir ilan vererek bu ihaleleri şeffaf bir şekilde gerçekleştirsin ama nedense ”Ben arsa satmadım, satmıyorum” masalına zeval gelir diye verememiş olsa gerek!

 

 

  http://www.cankaya.bel.tr/uploads/files/ihale%20son.pdf
Taşdelen kendi sitesinde Çankaya’nın en kıymetli arazilerini halka park olarak kazandırdıklarını da iddia etmekten geri kalmıyor.

 

 

Belediyeciliğin sosyal demokratların işi olduğunu herkese gösterdiklerini belirten Taşdelen, ” Halka hizmet etmek için halkın gösterdiği yoldan yürümeye devam edeceğiz. Talancı rantçı zihniyete karşı halkçı toplumcu belediyeciliği hayata geçiriyoruz. Elimizdeki en kıymetli arsaları kreş, Çankaya Evi, havuz, park yapıyoruz. Yapmaya deevam edeceğiz çünkü biz dolarıb değil ağacın yeşilini seviyoruz” dedi.

 

http://www.alpertasdelen.com/cankayalinin-yeni-bir-evi-daha-oldu/

 

 

 

 

s2

 

resimek