Taşdelen: Kimseyi namerde muhtaç bırakmayacağız

Taşdelen: Kimseyi namerde muhtaç bırakmayacağız
28 Mart 2016 11:38

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Kızılırmak Köy Dernekleri Federasyonu üye ve yöneticileriyle bir araya geldi.

 

 

İHA

 

Kızılırmak Köy Dernekleri Federasyonu’nun Dikmen Mürsel Uluç Mahallesi’nde bulunan Yahyalı Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği’nde düzenlediği toplantıya, CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli’nin yanı sıra CHP örgütü temsilcileri ile Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Çankaya Belediyesi meclis üyeleri katıldı.

 

TAŞDELEN: “KİMSEYİ NAMERDE MUHTAÇ BIRAKMAYACAĞIZ”
Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Taşdelen yoksullara, öğrencilere ve Çankaya kırsalına yönelik sosyal projelerinden söz ederek, “Çankaya’nın Filizleri’ projesiyle üniversite öğrencilerine burs olanağı sağlıyoruz. Çankaya’nın köylük alanların da küçükbaş hayvancılığı geliştirmek için kurduğumuz kooperatif üzerinden ailelerimize toplam 420 küçükbaş hayvan dağıttık. Çankart uygulamasıyla da ev kadınları üzerinden yoksul haneleri destekleyeceğiz. Toplumcu sosyal demokrat belediyeciliği en iyi biçimde hayata geçirerek hiçbir vatandaşımızı mağdur ve namerde muhtaç bırakmamak amacındayız” dedi.

 

 

CUMHURİYET İÇİN BİRLİK ÇAĞRISI
Türkiye’nin son aylarda bir terör sarmalına teslim edildiğini vurgulayan Çankaya Belediye Başkanı, “Ne oldu da 7 Haziran’dan sonra her yer aniden savaş alanına döndü” diye sordu. Başkan Alper Taşdelen, konuşmasının sonunda kişisel hırs ve hesaplarla Cumhuriyetin tahrip edilmesine karşı tüm halka birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

 

TALEP VE ÖNERİLERİ ALDI
Konuşmasından sonra dernek yönetici ve üyelerini dinleyen Alper Taşdelen, söylenenleri tek tek not etti. Mekan ve spor tesisi taleplerinin ağırlıkla dillendirildiği konuşmaların ardından Çankaya Belediye Başkanı en kısa sürede istenen spor tesisini yapacakları müjdesini verdi. Taşdelen “Mekan sorununun çözümü için kısa ve orta vadede ne yapabiliriz, bunu da dernek yöneticilerimizle birlikte masaya yatıracağız” diye konuştu.