Taşdelen açılış töreninde konuştu: Dik geliriz, dimdik gideriz

Taşdelen açılış töreninde konuştu: Dik geliriz, dimdik gideriz
23 Ekim 2017 14:40

Öveçler bölgesinde hizmet verecek 140 çocuk kapasiteli Ata Gündüz Bakımevi’nin açılış töreni vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

 

 

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 140 çocuk kapasiteli Ata Gündüz Bakımevi’nin açılışını yaptı. Öveçler bölgesine hizmet verecek kreşin açılışında vatandaşlara seslenen Taşdelen, “İnanarak yaptığımız işe güvenerek söylüyorum; Türkiye’de en iyi kreş hizmeti veren belediye Çankaya Belediyesidir. Çünkü biz en çok çocukların belediyesiyiz ve çocuklarımızı Atatürk aydınlığında yetiştiriyoruz. Atatürk’ün aydınlığından ayrılmayanlar kandırılmaz, aldatılmaz” dedi.

 

Taşdelen Melih Gökçek ve diğer belediye başkanlarının istifa süreciyle ilgili olarak, büyük kentlerde sorunların büyüdüğünü, kentlerin betona mahkum edildiğini ve sonunda belediye başkanlarının görevlerinden istifa ettirme noktasına getirildiğini sözlerine ekleyen Taşdelen, “Tarihte hiçbir zaman bir sosyal demokrat, Atatürkçü, CHP’li belediye başkanının istifa ettirildiğini görmediniz biz dik geliriz, dimdik gideriz” dedi.

 

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ev sahipliğinde düzenlenen törene, CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, CHP Ankara İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli ve çok sayıda mahalleli katıldı.