Tarihin barışmaz düşmanları!

Tarihin barışmaz düşmanları!
18 Mayıs 2017 14:56

ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.TARİHİN BARIŞMAZ DÜŞMANLARI! BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIMIN DİKKATİNE!

 

 

 

Numan ALADAĞ H&H YORUM

 

 

Sayın Başbakan! ALLAH aşkına, eğer: ”Gün dostunu Düşmanını Tanıma Günüdür.” Milli seslenişiniz, halen geçerli ise o zaman, RAF bedeli ile Türk sanayicisini zayıflatanlara, Başbakan olarak değil, Türk sanayicisinin sorunlarını yakinen bilen bir Mühendis Binali Yıldırım olarak, acilen bu sömürücülere dur deyin. Tabi ki, Milli seslenişiniz geçerli olup sözünüzden caymadınız ise, bu öneriyi zatıalinize sunuyorum. Eğer geçerli değil ise, çok çok özür diliyorum, hiç bir önerim yok. O zaman, RAF bedeli ile Türk sanayicileri zayıf duruma düşürülmesine devam edilerek yok edilsin duyguları ağı basıyor. ALLAH korusun.

 

 

RAF bedeli ile Türk Milletini ve sanayicisini sömürenler, günümüzde milleti bahtiyar edecek bir ekonomi politika tutumundan çok, tehlikelerden kaçınıp yalnız içinde bulunan günü düşünmek prensibi almış başını yürümüştür.

 

 

Sayın Başbakan! Raf bedeli alanların yaptıklarını biliyor musunuz? Türk sanayicisinden hem RAF bedeli, hem de aldıkları ürünleri iki ay vade ile alıyorlar ve vade farkı diye bir şey de yok. İşte bu uygulama, Türk sanayicisini, bitirmek ve ALLAH korusun, el değiştirmek demektir.

 

 

RAF BEDELİNİ ALANLARA ÖNERİ:

 
RAF bedeli almalarına tamam diyerek itiraz etmeyelim: Binlerce mağaza zincirine sahip olan kurumlar, Türk sanayicisinden RAF bedeli (Kira) alınıyor. Ayrıca Türk sanayicisinin ürün bedeli de iki ay kullanılarak bekletilmiş olmaz. Ürünlerini satmak isteyen sanayici RAF bedelini vermiştir. Ürünler satıldığında, tahsil edilen para otomotikman sanayicinin hesabına aktarılsın. veya ürün satan sanayiciden, örneğin; ayda 500 lira eleman kiralama bedeli alması mümkündür. Çareler tükenmez. Başka çareler de ortaya çıkar. Yeter ki, Türk sanayicisini, yalnız RAF bedeli alarak zayıflatma düşünceleri olmasın.

 

 

RAF Kiralaması adı altında, Türk sanayicisini yıllardır sömürüp, anarşik-ekonomik terör oluşumuna karşı, Başbakan Binali Yıldırım dediği gibi: ”YA İSTİKLAL YA ÖLÜM” ve ”GÜN DOSTUNU DÜŞMANINI TANIMA GÜNÜDÜR.”dediğini dikkate alarak, RAF bedeli adı altında, Türk sanayicisini zor duruma sokanlara yeter artık demenin zamanı geldi.

 

 

SORU?

 

 

Türk sanayicisinden RAF kiralama bedeli alanların, kurumlarında çalıştıracakları elemanların temini konusunda ki, hassasiyetin aynısını, RAF bedelinde uygulamaları mümkün mü? Yıllardır üretici’den aldıkları RAF bedelini, RAF bedeli olarak faturalandırıyorlar mı? Bu konuda Maliye Bakanlığının bilgisi var mıdır? Bir zamanlar, zaman gazetesine abone olanlara ve FETÖ klübünün sohbetlerine katılanlara, bunlara maddi destek sağlayanlar, çocuklarını hem üst düzey bürokrasi de, hem seçilebilmelerini sağlama da ve hem de yüklü miktarda ihale almaları, hatırı sayılanlar sınıfında kabul edilerek, hiç bir tehlike görülmeyerek müdahale edilmedi ve 15 Temmuz olaylarını gördük. Cenab-ı Allah bir daha da 15 Temmuzları yaşatmasın. Samimiyetimle ifade etmeliyim ki, RAF bedeli alanlara müdahale edilerek dur denilmediği zaman, Türk sanayicisini ve Türk Milletini büyük sıkıntılar bekliyor. ALLAH korusun.

 

 

RAF bedeli şartını getiren mağaza zincirlerinin, Türk Milletine nasıl bir darbe vurduklarını anlatmak gerekiyor. Stratejik önem taşıyan bu RAF bedeli, işsizliğe sebep olmaktadır. İşsizlik demek: Anarşik olayların, her türlü ahlaksızlıkların ve ülkeyi ekonomik dar boğaza sürüklemek demektir. Hodri meydan! Bu açıklamalara itirazı olan varsa çıksın meydana! Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan, FETÖ Terör örgütünü kastederek, diyor ki: ”İhanet şebekeleri” nin riyakar Vatan haini olduklarını nereden bilelim. RAF bedeli şartı ile ürünlerinizi satarım diyerek, sanayiciyi zor duruma sokmak hangi akla hizmettir?

 

 

Bu konuda, Başbakan Binali Yıldırım diyor ki: ”Gün Dostunu Düşmanını Tanıma Günüdür.” bu Milli seslenişi geçerli ise, o zaman, acilen RAF bedeli ile her türlü terör olaylarını teşvik edenlere, RAF bedelini hangi duygu ve düşünce ile Türk sanayicisinden alıyorsunuz diye, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti olarak hesap sorulması gerekmiyor mu? FETÖ Terör örgütüne de bir zamanlar bir sürü taviz verildi ve halen de, hem bürokraside, hem iş kollarında ve hem de seçilenler arasında bulunanlar, kendilerini acındırarak, faaliyetlerini gizlice sürdürmeyi başarıyorlar. Eğer RAF bedeli alanlara da dur denilmediği zaman, ve hesapları kontrol edilmezse, RAF bedeli alanların da, bir gün FETÖ terör örgütü gibi şahlanırlarsa kimse şaşırmasın!

 

 

Başbakan Binali Yıldırım’ın, bir Türk Milliyetçisi olarak, ”Gün dostunu Düşmanını tanıma günüdür.” seslenişinin arkasında ise ve sözünün eri olduğuna da inanıyorum. O zaman, acilen RAF bedeli ugulayanlara, bu işe son verin demelidir. RAF bedeli şartı demek, Vatan haini riyakar ”İhanet Şebekeleri” nin FETÖ Terör örgütü gibi gizlice Türk sanayicisinin el değiştirmesine vesile olup, sanayi sektörünün yabancı sermayeli olanlar, ürünlerinin daha çok hareket sağlayabilmesi ve piyasa da oturtturmak için, talep edilen RAF bedeli şartına bir itirazları olmuyor. Ve bu uygulama da, Türk sanayicisi-çiftçisi-esnafı-toplumun, rahat nefes alması yerine, piyasadan silinmesine sebep olunuyor. Başbakan Binali Yıldırım Bey, eğer ki Türk ekonomisinin rahat nefes almasını istiyorsa, o zaman bu RAF bedeli olayına son verilmelidir ki, üretici sanayici, rahat nefes alsın ve mağaza zincirlerine sahip olanların uyguladıkları RAF bedeli korkulu rüyaları olmasın. Tekrar ediyorum: RAF bedeli demek, FETÖ Terör örgütünün, ekonomik bir versiyonudur. Bütün Devlet yetkilileri, bunun bilincinde olmalıdırlar!

 

 

RAF bedeli uygulayanlara karşı, Milli şuur uyanık olmalıdır.Milli şuurun uyuşuk veya uyanık olması, milletlerin yaşama kaabiliyetleriyle orantılıdır. Milli şuur, bir ışıktır. Vatanı aydınlatır ve gizli köşelere sinmiş olan bütün akrepleri açığa çıkararak, karanlıkta iş görmelerine engel olur. İnsanda beyin ne ise, millette de Milli şuur odur. RAF bedeli talep edenler iyi bilmelidirler ki, Milli şuuru olmayan milletler her zaman yıkılmaya mahkümdurlar. Cenab-ı Allah’a binlerce defa şükürler olsun ki, Büyük Türk Milleti, daima milli şuuru uyanık tutuyor.

 

 

RAF bedelini şart koşanlar, iyi bilmelidirler ki, Türk tarihinde ahlak, millet yapısının temelidir. O olmadan hiçbir şey olamaz. Onun içindir ki, hizmet sektöründe faaliyet gösterenler, maddi (Para) gücümüzle her sorunumuzu çözeriz düşünüyorlarsa, yanılgı içinde olduklarını iyi bilmelidirler. Tarihi Türk Milli geleneklerinde: Ne ufacık kabahatları yüzünden dev gibi sermayedarlar küçültülür, ne de gerçeğe dayanmayan büyüklükleri dolayısıyla çıkar amaçlı insanlar ve ticari kurumlar devleştirilir. Avukatlar, Vatana ve Ay-Yıldızlı Şanlı Türk Bayrağına ihanet edenlerin savunmasını üzerine almaz. Maddi gücü olanlar, ”Bir işi Yapmak İsteyen Bir Çare Bulacak. Hiç Bir İş Yapmak İstemeyen Bir Bahane bulacak.” düşünceleriyle Türk sanayicisine zulüm etmeyi kılıfına uydurmayı, Türk Milleti, Milli şuur duygularıyla bu ihanetliklere izin vermez.

 

 

Vatan şehitlerini, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ve nesli tükenmiş Müslümanları rahmetle, Gazileri minnetle anar. Hastalara acil şifalar şerifler dileriz.

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Aziz Atam, ruhun şad mekanın cennet olsun
‘CUMHURİYET’, bizi biz yapan ortak değerimizdir
Hicri yılbaşında huzur ve bereket bizimle olsun