Taraftara passolig zulmü

Taraftara passolig zulmü
16 Eylül 2014 14:03

Taraftaralar için büyük bir sorun haline gelen Passolig uygulaması taraftarı Stad dışında bıraktı. Passolig uygulaması Beşiktaş’a ne kadar taraftara mal oldu?

 

 

Bu sezon uygulanmaya başlanan Passolig (E-Bilet), ligde ilk karşılaşmalarda taraftar sayısının beklentilerin altında kalmasına sebep oldu. Siyah Beyazlı ekip de bu uygulamadan nasibini alan ve hatta çok ciddi anlamda etkilenen takım oldu.

 

 

Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki mücadeleyi 5 bin 900 biletli seyirci takip etti. Çaykur Rizespor maçı için 4 bin 600 kombine kartlı taraftar stada giriş yaparken, müsabaka için sadece bin 300 biletin satıldığı belirtildi.

 

 

Taraftar sayısının bu düzeyde kalmasında iki ana sebep vardı. İlki, maçın pazartesi günü oynanması; ikincisi ise E-Bilet uygulamasında yaşanan aksaklıklar.

 

 

Passolig Kabusu!

 

 

Kartlarına bilet yükleten bazı taraftarlar, turnikelerde ve kartlarda yaşanan sorun nedeniyle stada giriş yapamadılar. Aksaklıklar üzerine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, E-Bilet ve stat yetkilileri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda sıkıntıları dile getiren başkan, bu sıkıntıların bir an önce çözülmesi gerekliliğini ifade etti.

 

 

ARADAKİ FARK UÇURUM…

 

 

Peki Passolig uygulaması Beşiktaş’ın ne kadar taraftar kaybetmesine sebep oldu? İşte geçtiğimiz sezonun 3.haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı ve bu yıl Çaykur Rizespor karşılaşmasında Olimpiyat Stadı.

 

 

1