Taraftar Antalyaspor yönetimini dinlemedi!

Taraftar Antalyaspor yönetimini dinlemedi!
12 Mayıs 2018 09:01

Antalyaspor yönetiminin, Gençlerbirliği ile deplasmanda oynadığı maçta kırmızı-beyazlı ekibin taraftarları tarafından okunan İzmir Marşı hakkındaki açıklamaları tepki çekmişti. Yönetimin, tribünlerde İzmir Marşı okunmaması gerektiği şeklindeki uyarısına Antalyaspor taraftarı İzmir Marşı ile karşılık verdi.

 

 

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Antalyaspor, sahasında Medipol Başakşehir’i konuk etti. Karşılaşma öncesi Antalyaspor yönetimi ile taraftarlar arasında başlayan İzmir Marşı polemiği sonrası tribünlerin takınacağı tepki merak ediliyordu. Maça giden taraftarlar, Antalya’nın plaka numarası olan 7. dakikaya kadar tezahürat yapmazken, bu dakikadan sonra yönetime eleştiri niteliğinde bir harekette bulundu. Daha önce de Antalyaspor’da forma giyen bazı futbolcular, yönetimin İzmir Marşı açıklamasının ardından Atatürk’lü paylaşımlarda bulunarak tepkilerini göstermişlerdi.

 

 

Antalyaspor yönetiminin Gençlerbirliği deplasmanının ardından tribünlerde okunmasının yanlış olduğunu duyurduğu İzmir Marşı, Antalya’da 7. dakikadan itibaren taraftarlar tarafından büyük bir coşkuyla okundu. Yönetimin duyurusuna rağmen İzmir Marşı’nı okumaya devam edeceklerini açıklayan Antalyaspor taraftarları, Medipol Başakşehir maçında önce İzmir Marşı, ardından da ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’ sloganı ile yönetime adeta cevap verdi. Sık sık tekrarlanan ve hep bir ağızdan söylenen ‘İzmir Marşı ve Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’ sloganı Antalya’da oynanan maçın önüne geçti.