Tanıtım filmi yapımı

Tanıtım filmi yapımı
2 Ekim 2018 13:33

Tanıtım ya da PR faaliyetlerinin en büyük avantajlardan birini meydana getiren tanıtım filmleri gün geçtikçe kurumlar ve firmalar için daha da fazla bir şekilde önem teşkil ediyor. Günümüzde gittikçe gelişme gösteren internet, iletişim teknoloji ve sosyal medya hesaplarının hayatımızdaki yeri ve önemi belirginleşmesi ile birlikte yaşamımızda giderek önemi artan işitsel ve görsel medyalar, sahibi bulunduğunuz firmanın, şirketin, ya da markanızın hedef pazar portföyünü oluşturmak için en popüler iletişim kanallarından biri haline geldi.

 

 

Mor Yapım şirketi olarak bünyemizde barındırdığımız 4 k çözünürlük özelliğine sahip son teknoloji kameralar ve bu kameralar doğrultusunda her ihtiyaca cevap verebilecek son donanımdaki kamera lensleri dronelar sayesinde hayalini kurduğunuz her sahne gerçeğe dönüştürülerek markanıza değer katacaktır.

 

Kurumsal Tanıtım Filmi

Bilindiği üzere günümüzde artan teknoloji ve rekabet koşulları, şirketlerin ve kurumların vazgeçilmez araçları arasına kurumsal tanıtım filmleri girmiştir. Bu tanıtım filmleri şirketlerin rekabetçi piyasa koşulları altında bilinirliğini arttırmak ile kalmamakta aynı zamanda marka değerine değer katmaktadır.

Öte yandan kurumsal tanıtım filmi aracını kullanarak çağa ayak uydurmak isteyen firmalar ya da kurumlar unutmamalıdır ki tanırım filmlerinin mutlaka profesyonel eller tarafından hazırlanması gereklidir. Çünkü firmalar yüzlerce sayfada anlatamadığı kelimeleri 3 – 4 dakikalık bir tanıtım filmi aracılığı ile rahat bir şekilde anlatabilir. Dolayısı ile denilebilir ki iyi ve başarılı bir kurumsal tanıtım filmi oluşturmanın en doğru yolu başarılı bir tanıtım filmi yapımcısını partner edinmektedir.

Bu kapsamda Mor Yapım ailesi olarak müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu tüm tanıtım filmlerini yıllardır sektör içerisinde elde ettiğimiz deneyim ve bilgi ile harmanlayarak oluşturmaktayız. Aynı zamanda her biri alanında uzman olan personelimiz ile müşterilerimize en doğru hizmeti profesyonel olarak kaliteli bir çalışma ile sunmaktayız.

 

İmaj Tanıtım Filmleri

Günümüzde firmaların oluşturdukları tanıtım filmleri her ne kadar bir senaryo mantığı çerçevesinde hazırlansa da, tanıtım filmi çekimlerini gerçekleştirmek üzere ulaşabileceğiniz görüntülerin sanatsal bir değer taşıması gereklidir. Bu şekilde oluşturulan tanıtım filmleri, kurumların, şirketlerin ve hatta markaların itibarını ve değerini yükselteceği gibi faaliyet gösterilen sektör içerisinde de saygın bir imaja sahip olmasını sağlar. Mor yapım şirketi olarak sahibi bulunduğunuz markanın ya da firmanın imaj tanıtım filmlerini en doğru şekilde ve hayal ettiğiniz biçimde hazırlamaktayız. İmaj tanıtım filmlerinde olması gereken 1 dakikalık süre içerisine firmanızın anlatmak istediği mesajı en doğru şekilde yansıtmaktayız.

İdeal Bir Tanıtım Filmi Ne Şekilde Oluşturulmalıdır?

İdeal bir tanırım filminde şirketinizin ya da markanızın vermek istediği mesaj en doğru ve en özlü bir şekilde tanıtım filmi içerisine yerleştirilmelidir. Bunu gerçekleştirmenin en doğru ve en başarılı yolu, izleyicinin dikkatini dağıtmadan ana temaya odaklanmasını sağlayacak tanırım filmleri oluşturmaktır. Bu kapsamda Mor Yapım şirketi olarak, müşterilerimiz için en son teknoloji kamera ile lenslerle ve en doğru metotlarla ideal bir tanıtım filmi oluşturmaktayız.

İletişim ve Bilgi için : https://www.moryapim.com/tr