Taksitle Ev Almak İsteyenlere Müjde!

Taksitle Ev Almak İsteyenlere Müjde!
2 Haziran 2020 15:23

Taksitle ev almak son zamanlarda çoğu insan için ev sahibi olabilmenin tek yoludur. Yükselen banka faiz oranları çekilen kredilerin ödemesini oldukça güçleştiriyor. Bu yüzden insanlar faizsiz, peşinatsız, taksitle ev almanın yollarını aramaya başladı.

 

Taksitle ev almak isteyenlere müjde! Taksitle ev artık oldukça kolaylaştı. Senet kampanyası ile konut satan inşaat şirketleri ve kura usulü müşterilerine ev kazandıran bazı özel şirketler aracılığıyla faizsiz, bütçeye uygun taksitlerle ev sahibi olmak artık mümkün.

Kura Usulü Taksitle ev almak

Kura usulü taksitle ev nasıl alınır; kura usulü ile ev satışı gerçekleştiren kurumsal firmalarla iletişime geçerek taksitle ev sahibi olabilirsiniz.

Bu firmalar kura haklarını bazı kurallara göre tanımaktadır. Örneğin bütçenize uygun taksit planları oluşturulduktan sonra almak istediğiniz evin taksitlerini ödemeye başlarsınız. Taksit ödediğini süre boyunca belirli aralıklarla yapılan kuraların hepsine katılabilirsiniz. Bu firmaların güvenilirliğini sorgulamak müşterilerine kalmıştır fakat firmalarla taksit planı oluşturmadan önce güvenilirliklerine dikkat edilmelidir.

Bu firmalar, kuralarda ev hakkınız olmasa dahi ödemeniz gereken tüm taksitler bittiğinde müşterilerini ev sahibi yapmaktadır.

Senet Usulü Taksitle ev almak

Senet usulü taksitle ev nasıl alınır; senet ile konut satışı gerçekleştiren inşaat firmalarının kampanyaları takip edilerek senet usulü taksitlendirmeyle ev alınabilir.

Senet usulü taksitle ev alırken dikkat edilmesi gereken bazı konular vardır. Örneğin inşaatı yapan firma kurumsal bir firma mı? İnşaatı yapan firma gerçekleştirdiği kampanyanın altından kalkabilecek kadar katma değer akışına sahip mi? İnşaatı yapan firma daha önce böyle bir kampanya gerçekleştirmiş mi? İnşaatı yapan firmanın daha önce gerçekleştirdiği bir kampanyadan faydalanan insanların memnuniyet oranı nedir?

Senet usulü taksitle satılan evler peşinatlı ya da peşinatsız olabilir. Bu, kampanyayı düzenleyen inşaat firmasının tercihine bırakılmıştır. Ayrıca senet usulü ev satışında, evlerin teslimi, inşaat firmalarının daha önceden belirlediği bir tarihte yapılır.

Birtep ile Taksitle ev almak

Türkiye’de ve dünyada ilk defa, “alıcısı hazır ticaret platformu” konseptini uygulayan Birtep’le, taksitle ev almak mümkün. Birtep yöntemi ile ev almak için Birtep’in kurumsal internet sitesine üye olmak gereklidir.

Birtep kurumsal internet sitesinde aynı zamanda kurumsal ya da bireysel satış yapan konut sahipleri de bulunmaktadır. Satış yapan konut sahiplerinin portfolyolarından bütçenize ve zevkinize uygun olan evi seçtikten sonra kurumun anlaşmalı oldu finans kurumundan finansman desteğini sağlarsınız. Sonrasında ise Birtep’in anlaşmalı olduğu tasarruf kurumu öncülüğünde ödeme planı ve evrak işlemleri tamamlanır. Son aşama olarak da evinizin teslimatı gerçekleşir.