Taksitle Araba Almanın En Kolay Yolu

Taksitle Araba Almanın En Kolay Yolu
28 Kasım 2017 11:57

Taksitle araba almak artık çok kolay! Bir arabam olsun diyenlerin yeni adresi Birarabam.com ile faizsiz araba sahibi olmak mümkün. Üstelik en uygun ödeme yöntemleriyle! Sizde yüzlerce kişi gibi faiz farkı ve vade farkı olmadan almak istediğiniz arabanın gerçek değeri neyse onu ödeyerek araba sahibi olmak için Birarabam şubelerini ziyaret edebilir, internet sitesi üzerindeki formu doldurarak yetkililerin sizi aramasın sağlayabilir ya da çağrı merkezini arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

 

Biraraba.com sayesinde faizsiz ve vade farksız sıfır ya da ikinci el arabanızı gerçek değerinde uygun taksit seçenekleriyle ödeme fırsatıyla sizin de bir arabanız olacak! Biraraba.com 12 şubesi ile hizmet veren ve müşterilerinin ihtiyaçlarına göre rotasını çizmiş ve bu ihtiyaçlara en iyi şekilde yanıt vermeye çalışıyor. Her geçen gün araba sahibi olmak isteyenlere ulaşan ve her bütçeden ferdi araba sahibi yapan bu platform Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmenin gurunu yaşıyor! Kendi belirleyeceğiniz ödeme planıyla bütçenize en uygun arabanın ayağınızı yerden kesmesi için siz de  ‘faizsiz araba nasıl alınır?’ diyenler gibi araba sahibi olabilirsiniz.

Bütçenizi Hiç Sarsmayan Yöntemlerle Araba Sahibi Olun!

Birarabam.com’da yüksek taksitlerle bütçeniz sarsılmıyor. Artık her evin ihtiyacı olan arabaya herkes uygun ödeme seçenekleriyle araba sahibi oluyor. Birarabam’ın araba sahibi olmak isteyen herkese sunmuş olduğu fırsatlar şöyle sıralanabilir:

  • Faizsiz vade farksız ve aklınıza gelebilecek hiçbir fark olmadan ödeme şansı: Hiçbir fark ödemeden araba sahibi olabilmeniz burada mümkün. Nasıl bir araba almayı tercih ederseniz edin. Birarabam ile aldığınız arabanın değeri neyse onu ödeyin!
  • Borcu erken bitirebilme şansı: Birarabam.com ile dilerseniz peşinat ödeyerek taksitlerinizi azaltabilir ve borcunuzun daha kısa sürede bitmesini sağlayabilirsiniz.
  • Taksit planını belirleme şansı: Birarabam.com ile arabanız için kendi taksitlerinizi kendi ödeme planınıza bağlayabilirsiniz. Bu sayede yüksek taksitlerden e belinizi büken ödeme yönteminden kurtulmuş olursunuz.
  • Türkiye’nin neresinde olursanız olun Birarabam’ın birbirinden eşsiz bu tekliflerinden yararlanabilir ve istediğiniz arabayı en uygun ödeme seçenekleriyle alabilirsiniz!

Türkiye’de bir ilke imza atan bu uygulama sayesinde hemen bir arabanız olsun istiyorsanız Birarabam ile irtibata geçmekten çekinmeyin.