Tacizci suriyeli sığınmacılar

Tacizci suriyeli sığınmacılar
13 Temmuz 2016 09:06

Sevgili okuyucularım, aşağı tükürseniz sakal, yukarı tükürseniz bıyık ve besle kargayı oysun gözünü atasözlerimiz son derece anlam yüklüdür.

 

 

 

 

İbrahim Özdoğan H&H YORUM

 

Beş yıl öncesinden başlayıp, bugüne kadar gerek Esad’ın zulmünden-bu tamamen kirli hesaplarına dayalı olarak emperyalist batı ülkelerinin ve bizdeki yerli işbirlikçileri Cumhurbaşkanlığı makamını işgal etmiş olan Recep’in uydurmasıdır-gerekse dinci terör örgütlerinin Suriye halkına yaptıkları katliamlar sonucunda Türkiye’ye, resmi rakamlara göre üç milyon ama aslında beş milyonu aşkın insanın göç etmesine neden olmuştur.

 

Türk milleti kucağında nurtopu gibi beş milyon evladını bulmuştur!

 

Ve millet olarak insanımız bu sığınmacılara yemedi yedirdi, giymedi giydirdi, ev bark verdi, barınak verdi, gıda maddeleri verdi, nakit para verdi, öğretim çağındakilere okul yaptırdı, üniversitelerde sınavsız kontenjan ayırdı, kısacası bunlara pozitif ayırımcılık yapıldı; öyleki Türklere üvey evlat muamelesi yapılırken Suriyelilere vatanın asli sahipleri gibi davranıldı.

 

Ama gelin görün ki, tarihin derinliklerinden getirdikleri genetik kodlamaları, DNA’larındaki ihanet formülü nedeniyle bunlar yine Türk milletine ihanet ediyorlar.

 

Tıpkı1.Dünya savaşında kendilerinin beş yüz yıl muhafızlığını yapan, yedirip içiren, Anadolu’nun gelirlerinin önemli kısmını onlara akıttıkları halde Arapların İngilizler ile işbirliği yaparak Mekke, Medine, Yemen ve Filistin’de Türk askerine alçakça ihanet ederek arkadan hançerlemeleri gibi oldu.

 

Şimdi karınları doyan, sıcak barınaklarına ulaşan, hiçbir problemi olmayan Suriyeli Araplar sokak, cadde, toplu taşım araçlarında hatta özel arabaları ile evlerinin balkonlarında Türk kadınlarını hiçbir çekince, sıkıntı, arlanma, korku duymadan Türk kadınlarını, kızlarını kalleş genlerine uygun olarak taciz etmektedirler.

 

Bu Suriyeli sığınmacı vahşi yaban köpeği sürülerinin namussuz tavırlarına karşı halk ve polis bile korkularından karışmamaktadır.

 

Çünkü enişteleri bu çomarlara vatandaşlık müjdesini verdikten sonra gemi iyice azıya aldılar cinsel sapık güruhu.

 

Tarihsel gerçeklerde bize gösteriyor ki, çöl bedevisi toplulukları şehvetlerine tanrıları gibi tapmaktadırlar.

 

Bu vesileyle bedevi topluluklarının şehvetperestliklerine ait bir olguyu anlatmak istiyorum.

 

Hz.Muhammet ve arkadaşları Medine’ye hicret ettikten sonra-bunların sayısı en fazla kırk kişiydi, beş milyon değildi; uçuk bir rakam olsaydı asla onları Medine’ye sokmaz ve gerektiğinde savaşırlardı-kendilerine ensar adı verilen Medineliler her şeylerini muhacir denilen Mekkeliler ile paylaştılar; hatta o zamanlar bir Arap erkeğinin düzinelerce karısı olduğu için hicret edenlere ”Karılarımızın bazılarını boşayalım, onlarla siz evlenin, karısız kalmayın” dediler ama yeni yaydıkları bir dine dayalı olarak siyasi endişelerle bu teklifi kabul etmediler.

 

Bu olguyu bir çöl bedevisindeki namus anlayışının ne kadarda pamuk ipliğine bağlı olduğunu ve gerektiğinde aniden koparıldığını belirtmek için anlattım.

 

Sonradan İslam medeni hukukuna da sokulan dokuz yaşındaki bir kız çocuğu ile evlenme yasası aslında çöl bedevilerinin sapık sübyancı genetik kodlamasını göstermektedir.

 

İşte namus duyguları bu kadar zayıf olan bedeviler gittikleri her ülkede oranın kadın ve kızlarına tacizde bulunur, sarkıntılık yaparlar; fırsat buldukları anda tecavüz ederler.

 

Geldiğimiz nokta itibariyle Türkiye’nin bütün yerleşim birimlerinde, şehirlerinde, Suriyeli sığınmacı vahşi yaban köpeği sürüsü kendilerini Türk kadın ve kızlarını taciz etmeye ve fırsat bulduklarında tecavüz etmeye adamışlardır.

 

Bunda iki etken temel nedenleri oluşturmaktadır.

 

Bunlardan biri, Cumhurbaşkanlığı makamını işgal etmiş olan Recep’in Suriyeli çomarlara vatandaşlık müjdesi vermesi ki, kendilerinin bir kral tarafından korunduklarının duygusuna kapılmışlardır; artık şımarıklıklarını engelleyecek hiçbir unsur yoktur ve şerefsizce sokaklarda, caddelerde Türk kadınlarına tacizi alenen yapmaya başlamışlardır.

 

Diğeri ise bu çöl bedevisi genetiği bozuk, ihanet formüllü DNA’lı Araplar dünyayı, insanları ve olayları dar-ül -harb, dar-ül -İslam, cariye, köle kavramlarına göre değerlendirirler; bu itibarla başı açık modern kadınları cariye olarak kabul ederler ve bunlara taciz ve tecavüzde bulunmanın helal olduğuna inanırlar.

 

İşte bu orospu çocukları bu kadar alçak ve beyinsiz cahillerdir.

 

Ayrıca Türklere ayrı ve içten gelen bir husumetleri vardır, vatanlarını Osmanlı zamanında beş yüz yıl işgal ettiğimizi kabul ederler çünkü batılı emperyalistler tarafından bu Ortaçağ yaratıklarının beyinleri böyle yıkanmıştır.

 

Halbuki bin yıldır Türkler, Hz.Muhammet hatırına Araplar uğrunda çöllerde telef olmuşlardır.

 

Zaten bin yıldır bu Araplar Türk milletinin sırtına binmişlerdir fakat keyifleri bozulmasın diye bir türlü inmiyorlar.

 

Ama her fırsatta Türk milletini ihanet genleri gereği sırtından hançerlemişlerdir ve buna sonsuza kadar devam etmekten asla geri kalmayacaklardır.

 

Bu nedenle beş milyon Suriyeli’nin vatandaşlığa alınması en alçak ihanetlerden birisi olacaktır.

 

Yapılacak en doğru icraat, bu çomarların ülkelerine geri gönderilerek kendi topraklarında yaşamalarını sağlamak ve Türkiye’yi böylece büyük bir beladan kurtarmak olacaktır.

 

Ama niyetleri Türklüğün en ufak izlerini bile Anadolu’dan silme gayretinde olan hainler illa da Suriyeli kardeşlerimizi vatandaş yapacağız derse, Türk milleti de namusumuza göz diken çöl bedevilerini hiçbir alçak namussuz vatandaş yapamaz der ve demokratik hukuksal yollarla sokaklara dökülüp buna engel olur.

 

Suriyeli namussuz sığınmacı çomar sürüsünü vatandaş yapma konusundaki politikalarını büyük bir onurla savunan şerefsiz alçaklar olabilir, hatta hiç tereddüt göstermeyebilirler ama unutulmasın ki böyle bir onur, ancak namussuz vatan satıcısı Türk düşmanlarının onurudur!

 

 

İbrahim ÖZDOĞAN Twitter

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!