Süper Lig Maçları Sonucu

Süper Lig Maçları Sonucu
11 Temmuz 2019 15:11

Nefes kesen bir 2018/2019 sezonu ile beraber Türkiye Süper Ligi sona erdi. Şampiyonluk mücadelesinde büyük çekişmeye sahne olan lig sonunda, Galatasaray ipi göğüsledi ve şampiyon ligine doğrudan katılmaya da hak kazandı. Şampiyonlar ligine ön elemeden katılma hakkı kazanan Başakşehirspor 2. olurken, Beşiktaş doğrudan Avrupa gruplarına katılma hakkına 3. sıra ile elde etti. Ligin son 2 haftasına kadar şampiyonluk mücadelesi devam eden sezon, bazı hayal kırıkları ile de sona erdi.

 

Özellikle Fenerbahçe’nin bir türlü toparlanamaması ve şampiyonluk yarışına katılamaması en büyük hayal kırıklığıydı. Bu yüzden süper lig maçları 2018/2019 sezonu için sarı-lacivertliler adına kabus gibi geçti denebilir. İstanbul ekibinin yeni sezonda neler yapacağı ise büyük merak konusu.

 

ic

Yeni Sezon Transfer Çalışmaları Başladı

 

Başta İstanbul büyükleri olmak üzere Anadolu takımları hız kesmeden transfer çalışmalarına devam ediyor. Aynı şekilde Avrupa takımları da son sezon futbol maç sonuçları ile beraber ardı ardına imzaları atmayı sürdürüyor. Tabii bu konuda transfer sezonu henüz yeni açıldığından dolayı, kesinleşmiş önemli transfer Türkiye piyasasında şu an bulunmuyor. Ancak İlerleyen zamanlarda dünya çapında önemli isimler Türkiye gelmeye başlayacaktır. Özellikle önümüzdeki sezon için Türkiye Süper Liginin çok daha heyecanlı ve adrenalin dolu geçeceğini söylemek mümkün.

 

Türkiye Süper Ligi Küme Düşen Takımlar

 

Şampiyonluk mücadelesi, şampiyonlar ligi ve UEFA kupasına katılma gibi durumların yanı sıra, küme düşen takımlar da belli oldu. Özellikle büyük hayal kırıklığı yaratan ve şaşkınlığa uğratan Bursaspor bir alt lige düştü. Bununla beraber Erzurumspor ve Akhisarspor da küme düşen takımlar arasında yerini aldı. Göztepe, Kasımpaşa ve Ankaraspor gibi takımlar son anda lige tutulmayı başaranlar arasına girdi. Bu konuda tüm bilgileri bu site üzerinden giriş yaparak detaylı şekilde öğrenebilirsiniz.