Su tesisatçısı işçilik fiyatları

Su tesisatçısı işçilik fiyatları
20 Mayıs 2020 09:19

Evimizde sağlıklı ve keyifli bir şekilde vakit geçirirken, zaman zaman ortaya çıkabilen teknik aksaklıklar huzurumuzu kaçırabilir. Su tesisatı, problem yaşanması durumunda evin en çok kullanılan kısımlarında sorunların ortaya çıkabileceği, önemli yapılar içinde. Su tesisatında ortaya çıkabilen sıkıntılar, sızıntı ortaya çıkmasına ve suyun belli noktalara iletilememesine neden olabilir. Kalorifer peteklerinde yaşanan sıkıntı evin ısınmamasına yol açabilir. Kanalizasyon ve klozette yaşanan tıkanıklıklar da hayat kalitenizi ciddi anlamda düşüren sorunlar içindedir. Böyle durumlarda alınabilecek en iyi karar, hiç vakit kaybetmeden su tesisatçısı çağırmaktır. Su tesisatçısı işçilik fiyatlarını merak ediyorsanız, ortalama tesisat bakım ücretlerini paylaştık.

 

Su tesisatçısı işçilik fiyatı neye göre değişmektedir?

 

Su tesisatı bakım ve onarımında, elektrik ya da diğer tesisatlar ile ilgili işlemlerde olduğu gibi, yoğun emekle harcanan zaman fiyatı etkilemektedir. Bazı su tesisatı tamir işlemleri kısa sürebildiği gibi, bazı işlemler uzun sürebilmektedir, bu da doğrudan fiyatı etkilemektedir. Örnek vermek gerekirse su tesisatında, modern cihazlar ile kırmadan kaçak tespiti çalışması ortalama yarım saat sürmektedir, buna benzer şekilde kalorifer bakımı da yarım saat civarında süren, kısa işlemlerdir. Bu işlemlerin işçilik fiyatı, 50-120 TL arasında değişebilir. Lavabo açma gibi işlemler bir saat civarında sürerken, kanalizasyon açma gibi işlemler iki saat ve daha fazla sürebilmektedir, bu da bu işlemlerin fiyatlarını 150-250 TL arasında olmasına neden olabilir. Net fiyatlar bu şekilde olmamakla birlikte, su tesisatında ücret teklifi almak istiyorsanız ilk etapta çalışmanın yapılacağı yer incelenmelidir.

Uygun fiyatlı su tesisatı hizmeti almak

 

 

Lavabo, klozet, su borusu tamiri, ısıtma sistemleri bakımları ve diğer su tesisatı bakım alanlarında, bütçenize uygun bir fiyat teklifi almak istiyorsanız belli konulara dikkat etmeniz gerekiyor. Su tesisatçısı, çalışma alanına yakın yerlere, yol masrafı daha düşük olacağı için uygun fiyat sunabilir. Buna benzer şekilde, normal çalışma saatleri dışında su tesisatçısı ihtiyacınız olursa, fiyat normalden yüksek olabilir. Su tesisatçısı konusunda en iyi fiyatların yer aldığı sitemiz üzerinden hızlı şekilde iletişim kurarak, tüm tesisat bakım ve onarım işlemlerinizi kolayca yaptırabilirsiniz.

 

Kaynak ve Detaylar: https://www.ustabey.com