Steam dünyası ayrıcalıklarından anında haberdar olun

Steam dünyası ayrıcalıklarından anında haberdar olun
27 Eylül 2017 12:43

Steam şüphesiz dünya’nın en büyük online oyun plaltformudur.

 

 

 

 

Anlık 10 milyona yakın online oyuncu sayısı her geçen gün artarak devam etmektedir. Steam platformunda dünya’nın en çok oynanan oyunlarını oynayabilmektesiniz ve oyunlara ait nesleleri alım satım yapabildiğiniz devasa bir sosyal platform aynı zamanda. Sadece steam üzerinden değil farklı yollarla elde ettiğiniz kodlar sayesindedesteam üzerinden oyun alabilmektesiniz. Ücretsiz steam oyunuelde etmek istiyorsanız thatsgamebro.com sayfasını takip etmenizi öneririz. thatsgamebro.com’da bulunan ücretsiz steam oyunu kodları sayesinde bir çok paralı oyuna hiçbir ücret ödemeden oynama ayrıcağına sahip olabilirsiniz.

 

Steam platformunun en çok oynanan oyunu CSGO’dur. Tüm oyunlar bir yana CSGO bir yana desek abartmış olmayız. Csgo oyunu oynamanın yanı sıra oyun içinde kullanılan ekipmanların değiştirilip geliştirilebilmesi sayesindede ayrı bir sektör oluşmuş durumdadır. Oyun içindeki item dediğimiz silah bıçak veya diğer oyun ekipmanları görsel olarak değiştirilebilmekte. Sahip olduğunuz bu itemlarısteam market üzerinden satabilir veya yeni itemlar satın alabilirsiniz. Thatsgamebro.com itemkonusundada sizlere büyük avantajlar sağlamakta. Eğer Csgo bedava itemsahibi olmak istiyorsanız Thatsgamebro sayfasını takip ederek tüm püf noktaları öğrenebilir ve nasıl bedava item sahibi olabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Bedava item sahibi olmanın yanı sıra bir çokskinede ciddi indirimlerle sahip olabilirsiniz. Eğer Steam dünyasında yeni iseniz bu site size tam bir rehber olma konumunda. Siteyi takip ederek steam dünyası yenilik ve haberlerinden hızlı bir şekilde haberdar olabilirsiniz ve paralı elde edeceğiniz bir çok oyuna veya itema ücretsiz sahip olabilirsiniz.

 

Steam platformuna kayıt olan her oyuncunun steamleveli 0 dır ve belirli işlemlere göre leveliniz yükselmeye başlar. Steamlevelinin yüksek olması oyunculara bir çok artı avantaj sağlamaktadır. Steamde hızlı seviye nasıl atlanır ve nasıl seviye kasılır öğrenmek için ThatsgamebroSteam seviye sayfasındaki makaleleri takip edebilirsiniz. Steam dünyasıyla yeni tanışıyorsanız sizde bu sayfadaki faydalı bilgilerle tecrübeli bir oyuncu haline gelebilirsiniz. Hepinize keyifli oyunlar dileriz.