Sosyalleşmek için sohbet edin

Sosyalleşmek için sohbet edin
8 Ekim 2019 17:39

Tüm dünyada olduğu gibi, Türkiyede de sosyal medyanın varlığı ile birlikte sanal dünyada birçok yenilik ve değişiklik meydana gelmiştir.

 

 

Bu değişikliklerden en büyük etkiyi şüphesizki sohbet siteleri görmüştür.Sosyal platformların hayatımıza girmesiyle birlikte 2000 li yılların başlarında oldukça rağbet gören chat kanalları eski önemini kısmen yitirmiştir.

 

 

Artık yenilikçi bir sanal dünyada,Global olan ve milyarlarca kullanıcıya ulaşan paylaşım siteleri üzerinden insanlar iletişim kurmaya başladıkları andan itibaren yazılı sohbet odaları eski önemini kaybetmiştir.Internetin evlerimize girmesi ile başlayan IRC sohbet platformları esasında hala kemik bir kullanıcı portföyüne sahip.

 

 

Türkiye de de bu şekilde kurulmuş belli başlı kullanıcı gruplarının tercih ettiği ve hala sohbet etmek yeni insanlar tanımak için oldukça cazip olduğu düşünülen IRC siteleri hala varlığını devam ettiriyor.Aralarında büyük küçük siteler mevcut.

 

 

 

Dünya çapındaki sosyal paylaşım platformlarına inat ayakta durmaya çalışan,kendisini bir tutku ve alışkanlık haline getirmiş olan IRC chat ve sohbet sunucuları,geçmişe nazaran kan kaybetmiş olsada,eskiye nazaran popülerliliğini kaybetsede birçok kişi tarafından hala aktif bir biçimde kullanılmakta ve sohbet ederek yeni insanlarla tanışmak için oldukça cazip bir platform olarak hayatımızdaki yerini sürdürmektedir.Türkiyenin en kaliteli ve en güvenilir sohbet mekanı olan sohbetsizsiniz,tüm irc tutkunlarını ve sohbet sever kullanıcılarını davet etmektedir.