Sosyal roket ile Youtube’da zirveye!

Sosyal roket ile Youtube’da zirveye!
27 Şubat 2020 09:44

Sosyal medya platformları arasında en çok kullanılan platformlardan bir tanesi olarak gösterebileceğimiz Youtube üzerinde, yüzlerce kategoride yüzbinlerce içerik yer almakta. Bu içerikler izleyicileri eğlendiriyor, bilgi sağlıyor ya da dünyanın öbür ucundaki bir habere anında erişim sağlıyor. Diğer yandan içerik oluşturucular, yani Youtube kanalı sahiplerine de ciddi oranda bir gelir kapısı oluyor diyebiliriz.

 

 

Günümüz işsizliğini göz önünde bulundurduğumuzda, internet üzerinden para kazanmak istiyorsanız eğer kendiniz ya da bildiklerinizle alakalı içerikler oluşturabiliyorsanız, basit bir cep telefonu ile video içeriklerinizi oluşturarak para kazanmanız mümkün.  Anlatılanlar basitmiş gibi gözükse de Youtube’un biraz zorlukları bulunmakta, rekabet son derece yüksek olduğu için çektiğiniz videoların özgün olması gerekmekte. Bazen bu bile yetersiz kalabilmekte, bu nedenle Youtube’da çoğu kullanıcı alternatif yöntemlere başvurmakta.

Youtube, içeriklerinizden para kazanmanız için belirli koşulları tamamlamış olmanızı talep ediyor, eğer bu koşulları tamamlamadıysanız videolarınızda reklam yayınlanmıyor, dolaylı olarak da reklam geliri mümkün olmuyor. Peki, nedir bu koşullar?

 

  • Kanalınızın son 12 ayda 4000 saat izlenme süresine sahip olması
  • Kanalınızın son 12 ayda 1000 aboneye sahip olması

 

4000 Saati Nasıl Doldurabilirim?

Youtube’un sunmuş olduğu 4000 saat koşulunu standart şartlarda doldurmak oldukça zaman alan bir durum. Eğer hızlı bir şekilde doldurmak istiyorsanız, alternatif kanallar bulunmakta. Youtube izlenme süresi satın al hizmeti sağlayan sosyalroket.net platformunu ziyaret ederek eksik izlenme saatinizi tamamlamanız mümkün.

1000 Aboneyi Nasıl Geçebilirim?

Youtube’da abone konusu oldukça dikkat edilmesi gereken bir husus, öyle ki abonesi olmayan kanallara kullanıcılar kolay kolay abone olmamaktalar. Sosyal Roket, abone sınırına da bir çözüm olarak Youtube abone satın al hizmetlerini sunmakta. Bu sayede hızlı bir şekilde abone eksiğinizi tamamlayabilir ve abonenizi yükselterek kanalınızı ziyaret eden kullanıcılara daha iyi bir izlenim bırakabilirsiniz.

Videolarım az izleniyor, ne yapmalıyım?

Eğer attığınız videolar istediğiniz oranda izlenmiyorsa, kanalınızda etkileşim eksikliği var demektir. Yani kullanıcılar kanalınıza girmiyor ve videolarınızı izlemiyorsa, Youtube algoritması yeni videolarınızı üst sıralara taşımayacaktır.  Sosyalroket.net’in sunduğu diğer bir hizmet ise youtube izlenme satın al hizmetleridir. Bu hizmet ile videolarınıza izlenme satın alarak izlenme oranınızı yükseltebilirsiniz.