Sosyal Medya Reklamlarıyla Kurumsal Anlamda Büyüyün

Sosyal Medya Reklamlarıyla Kurumsal Anlamda Büyüyün
27 Kasım 2017 16:30

Facebook ve Instagram gibi sosyal mecralar artık sadece bireysel kullanıcıların ilgisini çeken mecralar değildir.

 

Özellikle son bir yılda büyük bir artış gösterdiğini söyleyebileceğimiz üye sayısına sahip olan platformlar kurumsal firmaların da ilgisini çekmektedir. Çünkü gerçek bir kullanıcı kitlesine hitap etmek için çok geniş bir Pazar olan Instagram ve Facebook gibi alanlar, kozmetikten ayakkabıya, tekstilden gıdaya kadar geniş bir kurumsal kitleye hitap etmektedir. Hatta bu nedenle yeni bir iş kolu olduğunu söyleyebileceğimiz sosyal  medya uzmanlığı alanı, firmamız içerisinde sektörün en iyileriyle çalışmış olan uzman kişiler tarafından yönetilmektedir. Sosyal medya ajansları hakkında kurumlar artık anlaşmalar sağlamakta ve sosyal medya hesaplarını profesyonel reklamcıların eline bırakmaktadır.

Biz de kurumsal kimliği internetle birleştirerek sosyal medya alanında firmaların tüm reklam işlerini yürtürken onların içerik paylaşımlarını düzenliyor ve zaman zaman kampanyalar ve benzeri etkinlikler düzenleyerek onları firmanın içerisine çekiyoruz. Müşterilerine anında cevap vermek ve hızlı olmak, etiklik doğrultusunda hesabı yönetmek ve sürekli olarak sıkmadan içerik paylaşımı yapmak, kurumsal sosyal medya hesaplarında olmazsa olmaz öğelerden biridir. Bu nedenle kurumsal sosyal medya hesabınızı bize emanet etmeniz internet üzerinde daha aktif olmanızı sağlayacak ve internetteki profilinizi de belirleyerek müşterilerinize güven verecektir.

Sosyal Medya Reklamları TV Reklamlarından Ayrılıyor

Sosyal medya reklamları artık tv reklamlarının önüne geçti diyebiliriz. Bunun en büyük nedeni de tv reklamlarının hem daha maliyetli olması da hem de hedef kitleyle dinamik bir ilişki kurularak geri dönüş alınamamasıdır. Çünkü normal sosyal medya reklamlarında kullanıcının tepkisini ölçmek kolaydır. Beğeniler, yorumlar ve yapılan eleştiriler sonucu kimin neyi beğendiğini, bir reklamın, içeriğin ya da görselin eksik yanlarını ya da sevilen yanlarını anında görebilirsiniz. Sosyal medya ajansı olarak üyelerden gelen geri dönüşlere hemen cevap verdiğimiz için sorunsuz bir şekilde profil çıkartabildiğimizi de söyleyebiliriz. Böylece müşteri kitlesini daha iyi belirleyebilir, bir reklamın ya da içeriğin hızlı bir şekilde değişmesini sağlayabilir ve firmaya kurumsal anlamda kapsamlı destek olabiliriz.