Sosyal medya o çifti konuşuyor… Aşklarını kanıtlamak için bunu yaptılar!

Sosyal medya o çifti konuşuyor… Aşklarını kanıtlamak için bunu yaptılar!
30 Mart 2019 09:00

Sırbistan’da aralarındaki 53 yaş farka rağmen yaşadıkları aşkla gündem olan çift, ilişkilerinin gerçek olduğunu kanıtlamak için ülkedeki popüler reality şovlardan birine katıldı.

 

 

 

 

Sırbistan’da sosyal medya son günlerde sıra dışı bir ‘aşk hikayesi’ni konuşuyor. 21 yaşındaki Milijana Bogdanovic ile 74 yaşındaki Milojko Bozic geçtiğimiz günlerde Sırp basınına konuşmuş ve ilişkilerini anlatmıştı.

 

milijana-bogdanovic-instagram-660x405

Çift programda sık sık samimi görüntüler veriyor.

 

Aralarındaki yaş farkı nedeniyle insanların ilişkilerini sahte olmakla suçladığını söyleyen çift, bu algıyı yıkmak için çarpıcı bir karar aldı. Ülkedeki en popüler reality şovlardan Parovi’ye (Çiftler) katılan aşıklar, kameralar önünde aşklarını yaşıyor. Katıldıkları ilk bölümde samimi görüntüler veren çift, birbirlerini sık sık öpücüklere boğdu.

 

milijana-bogdanovic-instagram2-523x660

 

Bogdanovic yarışmadan önce Sırp basınına verdiği röportajda, “Genç erkeklerden hoşlanmıyorum, her zaman kendimden yaşça büyük erkeklerden hoşlandım. Yaşına göre Milojka mükemmel görünüyor. Başka insanların ne düşündüğünü umursamıyorum. Mikan bizim komşumuz olduğu için eskiden beri tanıyorum ve hasta olduğunda ona yardım ediyordum. Aşkımız da o zaman başladı” dedi.

 

milijana-bogdanovic-instagram4-485x660

 

Bozic’in aralık ayında kalp ameliyatı geçirdiğini söyleyen Bogdanovic, “Neredeyse her gün seks yapıyoruz ama Mikan kalp ameliyatı geçirdiğinden beri, yatakta biraz daha yavaş ilerlemek zorundayız” diye konuştu.

 

3 çocuğu iki de torunu bulunan Bozic ile Bogdanovic, Eylül ayında evlenmeyi planlıyor.

 

 

Kaynak: Sözcü