Sorunsuz Uluslararası Taşımacılık İçin Bafa Group

Sorunsuz Uluslararası Taşımacılık İçin Bafa Group
29 Mart 2019 11:37

Uluslararası evden eve taşımacılık işlemlerinin diğer taşıma türlerine göre daha fazla dikkat ve özen göstermesinin farkında olan Bafa Group yetkilileri bu işlemde çalışan personellerine ekstra eğitimler aldırıyorlar. Dil eğitimi ve kişisel gelişim eğitimleri gibi eğitimler alan bu personeller ise müşterilerinin memnuniyeti için alanlarında uzman kişiler arasından seçiliyorlar.

 

Dünyanın birçok noktasına mümkün olan en kısa süre de istenilen eşyaları taşıyan firma yetkilileri fiyatlar konusunda da müşterilerini fazla zorlamıyorlar. Uluslararası ev taşıma işlemleri için tüm yetki belgelerine sahip olan firma personelleri gümrük işlemlerini de kendisi yaparak anahtar teslim çalışıyorlar.

 

Uluslararası Taşıma İşlemleri

 

Bu işlem için müşterilerinden aldığı bilgiler doğrultusunda inceleme yapmak üzere bir gün önceden mekana personellerini yollayan firma, daha sonra bu ekibin topladığı bilgiler doğrultusunda gerekli ekipman ve araç ile birlikte ertesi gün taşıma ekibini eve yolluyorlar. Buradan uygun bir şekilde eşyaları hazırlayıp araca yükleyen personeller ise araç ile birlikte eşyaların taşınacağı yere doğru yola çıkıyorlar. Gidilen yere kadar müşteri ile iletişi halinde kalan ve müşterinin kaygı duymaması için sürekli olarak bilgilendiren bu personeller eşyaları taşıdıktan sonra da ortamı temizledikten sonra evden ayrılıyorlar. Hava yolu veya kara yolu ile yapılan bu işlemlerde tercihi firma yetkilileri müşterilere bırakıyorlar.

 

Uluslararası Taşıma Fiyatları

 

Bafa Group firmasına uluslararası nakliyat yaptırmak için başvuran müşterilerine yetkililer bu işlemde fiyatı etkileyen durumları bildiriyorlar. Bu işlemde fiyat üzerinde etkili olan durumların başında ise kullanılan ulaşım yolu geliyor. Bunun yanı sıra firma yetkilileri fiyatı belirlemek için müşterilerden evin m2, eşya sayısı ve mesafe gibi bilgileri de istiyorlar.

 

Uluslararası Taşımacılık Sigortalama

 

Müşterilerine daha ilk andan güven vermek ve kendisine olan güveni göstermek isteyen firma yetkilileri sigorta tutarlarını ve hangi firmalar ile çalıştıklarını web adreslerinde açıkça paylaşıyorlar. Bunun yanı sıra taşıma işlemlerinden önce sigorta poliçelerini de müşterilerine veren firma yetkilileri bu poliçe miktarı aşıldığı durumlarda da kendi ceplerinden müşterinin zararını karşılayacaklarını açıkça belirtiyorlar. Firmada en yüksek tazminat bedeli ise 250.000 TL olarak görülüyor.