Şort giyen kadına tekme atan zanlı serbest bırakıldı!

Şort giyen kadına tekme atan zanlı serbest bırakıldı!
18 Eylül 2016 15:28

Maslak’ta, bir otobüste yolculuk yapan Ayşegül Terzi’ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

 
“DEVLET BUNLARI CEZALANDIRMALI”

 

 

 

Abdullah Çakıroğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından öğle saatlerinde Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na getirildi. Olaya ilişkin nöbetçi savcılıkta ifade veren Çakıroğlu’nun, “Ben vücutta açık gördüğüm yerlere tekme atarım. Giyimini beğenmediğim insanları döverim. Devlet bunlara ceza vermiyor. Devlet bunları cezalandırmalı” dediği öğrenildi.

 

 

3 KEZ YATILI TEDAVİ GÖRDÜ

 

 

Öte yandan Çakıroğlu’nun ‘Bipolar duygu durum bozukluğu’ adlı akıl hastalığı nedeni ile Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 15 gün yatılı tedavi gördüğü, yakınlarının isteği üzerine olaydan kısa bir süre önce hastaneden taburcu edildiği öğrenildi. Daha önce de hastanede yatılı olarak 2 kez daha tedavi gördüğü öğrenilen Çakıroğlu’nun ilaç tedavisi gördüğü belirtildi.

 

 

 

SERBEST BIRAKILDI

 

 

 

Ayşegül Terzi’ye yönelik eylemde Terzi’nin çenesinde ödem oluşacak şekilde yaralandığı doktor raporlarıyla belirlenen olayda savcılık suçun niteliği yönünden Çakıroğlu’nun serbest bırakılmasına karar verdi. Çakıroğlu hakkında ‘Basit yaralama’ suçundan işlem yapılırken, suçun tutuklanmayı gerektirir katolog bir suç olmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldığı da kaydedildi.