Soner Çetin zirveyi bırakmıyor!

Soner Çetin zirveyi bırakmıyor!
19 Ağustos 2020 10:02

Çeşitli kamuoyu şirketlerinin yaptığı araştırmalarda daha önce 7 kez Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı seçilen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yine zirvede. Başkan Soner Çetin, son olarak ORC’nin yaptığı araştırmada 30 büyükşehir belediyesindeki merkez ilçe belediye başkanları arasında yüzde 62,5 halk desteği ile yine zirvede yer aldı.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ORC’nin yaptığı araştırmada Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı seçildi.
ORC araştırma şirketi, 30 Büyükşehir’deki ilçe belediye başkanlarına halkın desteğini ölçen bir kamuoyu araştırması yaptı. Araştırma sonuçlarında Başkan Soner Çetin, yüzde 62,5 halk desteği ile Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı seçildi.
Başkan Soner Çetin, 6,5 görev süresi içinde daha önce de değişik araştırma şirketlerinin yaptığı anketlerde 7 kez Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı seçilmişti. Bu araştırmaların ikisinde 2’inci, ikisinde de 3’üncü çıkan Başkan Soner Çetin, böylece tüm araştırmalarda kürsüde yer almayı başarmıştı.
HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR
Halktan gördüğü desteğin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Başkan Soner Çetin, “Gece gündüz çalışıyoruz. Bu çalışmaların ve verdiğimiz hizmeti ödülü olarak da halkımızın büyük sevgisi ve güvenini kazanıyoruz. Çukurova halkına bize verdiği destek ve gösterdikleri güven için minnettarım” dedi.
Başkan Soner Çetin, “Hiçbir başarı tesadüf değildir” ifadesini kullanarak, “Halkımıza hiçbir ayrım gözetmeden hizmet götürüyoruz. Bundan dolayı halkın desteği seçimde aldığımız oyun üzerinde çıkıyor. Vatandaşımız oy vermese bile, gönlü başka partide olsa dahi bizi başarılı buluyor. Sürekli başarı kürsüsünde yerimizi korumamız bunu gösteriyor. Halkımızın bize olan sevgisi daha fazla çalışmak için bize güç veriyor ve omuzlarımızdaki sorumluluğu artırıyor” şeklinde konuştu.

Soner Çetin zirveyi bırakmıyor (2)