Soner Çetin: Çukurova’da hedefimiz ‘sıfır sorun’

Soner Çetin: Çukurova’da hedefimiz ‘sıfır sorun’
12 Şubat 2019 12:02

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilçenin hangi mahallesinde ne sorun var bildiğini ve sorunların çözümü noktasında gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, “Sürekli halkımızla iç içeyiz. Halk günü yapıyoruz, muhtarlarımızla toplanıyoruz, sosyal medyadan vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Hedefimiz Çukurova’yı sıfır sorunlu bir ilçe haline getirmek” dedi.

 

 

 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova’yı sıfır sorunlu bir ilçe haline getirmek için gece gündüz çalıştıklarını açıkladı.

100. Yıl Mahallesi Fazlı Meto Bulvarı üzerinde bulunan seçim ofisinde, mahalle sakinleriyle bir araya gelen ve sorunlarını dinleyen Başkan Soner Çetin, adaylığının açıklanmasının hemen ardından yanına kadınları ve gençleri alarak çalışmalara başladıklarını söyledi.

 

 

‘ANINDA ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ’

 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun belediye başkanlarına, “Herkesi kucaklayın” şeklinde talimat verdiğini belirten Başkan Soner Çetin, “Biz 5 yıllık süre içinde bize oy versin vermesin, herkese eşit hizmet götürmeye çalıştık. Kimseyi ötekileştirmedik, ayırmadık. Herkese dokunmaya çalışıyoruz. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor ve anında çözüm üretiyoruz. Çukurova’nın hangi mahallesinde hangi sorun var biliyoruz ve çözümü noktasında hemen harekete geçiyoruz” dedi.

 

 

100. YIL’A KAPALI SEMT PAZARI

 
Başkan Soner Çetin, göreve geldiğinden bu yana her Cuma halk günü düzenlediğini, muhtarlarla toplantılar yaptığını, esnafı ziyaret ettiğini ve sosyal medya üzerinden halkın sorunlarını dinlediğini söyledi. Böylece Çukurova’da, kim ne istiyor bildiklerini aktaran Soner Çetin, “Hangi mahallenin neye ihtiyacı var biliyoruz. Mesela 100. Yıl Mahallesi’nin pazar yeri sorunu var. Bunu çözmek için yer konusunda önce referandum yaptık. Zemin etüdü yaptığımızda, belirlenen yerin güvenli olmadığını fark edince, eski yere kapalı semt pazarı yapmaya karar verdik. İlk ihale, şikayet üzerine Kamu İhale Kurumu tarafından iptal edildi. Sonra, 3 kez daha ihaleye çıktık ama ekonomik kriz nedeniyle kimse ihaleye girmedi. Ama ne olursa olsun, 100. Yıl Mahallesine kapalı semt pazarı kazandıracağız” şeklinde konuştu.

 

 

SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİK

 
Çukurova’da 5 yıl içinde önemli bir sorun bırakmadıklarını kaydeden Başkan Soner Çetin, “Hedefimiz sıfır sorunlu bir Çukurova” ifadesini kullandı. Başkan Çetin, “Artık Adana Büyükşehir Belediyesi’ni de çoğulcu katılımcı bir anlayışın yönetmesinin zamanı gelmiştir. Bu nedenle, Çukurova’da çıtayı yüzde 70’e çıkardık. Zeydan Karalar’a en büyük desteği Çukurova verecektir. Bu konuda sizlerin de desteğini bekliyoruz” dedi.

TOPLANTI (1)

TOPLANTI (2)

TOPLANTI (3)

TOPLANTI (4)

TOPLANTI (5)

TOPLANTI (6)

TOPLANTI (7)

TOPLANTI (8)