Soğuk kış aylarında yarcımcınız Eshel Çorap

Soğuk kış aylarında yarcımcınız Eshel Çorap
29 Eylül 2017 14:10

İslam dininde ibadetleri eda etme konusunda birçok kolaylık mevcuttur. Bunlardan birisi de abdest alırken ayakları yıkamak yerine mest üzerine mesh etmektir. Bildiğimiz gibi abdestin dört farzından biri ayakları yıkamaktır. Yani bu rükün yerine getirilmediğinde abdest sahih olmaz. Ancak abdest aldıktan sonra giyilen mest üzerine yapılan mesh ile bu farz eda edilmiş olur.

 

Mestler özellikle kış aylarında sıklıkla tercih edilirler. Anacak klasik mestlerin kullanımında ayakkabı numarasının takribi bir numara büyütülmesi gerekmektedir. Veya meste uygun ayakkabı temin etmek gerekmektedir.

 

Son dönemlerde kullanımı yaygınlaşan mest çorap sayesinde ise ayakkabı numarsının büyütülmesi, ayakkabının değiştirilmesi gibi problemler tamamen rafa kalkmış durumdadır. Eshel çorap mest, mestin gerektirdiğitüm fıkhi gereklilikleri karşılamaktadır.

 

Çorap mest dışarıdan bakıldığında hemen hemen çoraptan farksızdır. Estetik olarak da görünümü çok şıktır. Renk ve beden olarak da geniş bir seçenek yelpazesi mevcuttur. Her ayak numarasına uygun ürünü bulmak mümkündür.

 

Eshel çorap mest ileri teknoloji kullanılarak imal edilir. Bu sebeple oldukça pratik ve dayanıklıdır. Ürün dış yüzey, elastik zar ve iç yüzey olmak üzere üç katmandan oluşmaktadır. İç yüzeyi tamamen polyester, dış yüzeyi ise naylonlu maddedir.

 

Orta katmandaki elastik zar ürünün esnemesini kolaylaştırmaktadır. Dış yüzeyde bulunan ileri teknoloji eseri mikro gözenekler mest çorap hava almasını ama su geçirmemesini sağlamaktadır. Ayrıca yine bu mikro gözenekler sayesinde eshel çorap mest teri dışarı atabilmektedir. Böylelikle ayakta terleme ve koku sorunu ortadan kalmış olmaktadır.

 

Eshel çorap mest pratikliği ve estetikliği sebebiyle normal bir çorap gibi evde, işte, hastanede, yolculukta kısacası hayatın her alanında kullanılabilecek bir üründür. Eshel çorap mestin renk ve modellerini daha detaylı olarak https://www.camimalzemesi.com/corap-mest adresinden inceleyebilir, online sipariş verebilirsiniz. Üstelik Camimalzemesi.com güvencesiyle.