Sivilcesiz günler yakın

Sivilcesiz günler yakın
30 Ağustos 2018 14:29

Hemen her gencin hayatının bir evresinde karşısına çıkan bir sorundur istemsiz sivilceler. Öyle kötü zamanda karşınıza çıkarlar ki her kötü anda sivilceniz mi çıkar, yoksa sivilce çıktığı için mi günleriniz kötüleşir burası tam bir muamma. Sivilce konusunda birçok çözüm yöntemi mevcut. Bitkisel ürünlerden, değişik ilaçlara, oradan kremlere, oradan  yeme içmeye dikkat etmeye kadar…

 

 

Öyle ki çekirdek yemenin bile sivilcelere olumsuz yönde etki ettiği söylentiler arasında. Peki bu bir kader mi? Ya da bunu geçirmek için kullanımı doktor kontrolünde olan ağır ilaçlar mı denemeli?

 

Yüzünde onlarca sivilce çıkmış eski bir genç olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki bu süreç öyle ya da böyle geçiyor. Paniğe gerek yok. Stres size olumsuz yansıyor. Zaman geçtikçe ne sivilce izi kalıyor ne de o günkü mutsuzluklar. Şu an anlaşılması güç, gençsiniz ve sivilceler sanki hayatınız boyunca sizlerle olacakmış gibi hissediyorsunuz ama ilerleyen yıllarda keşke sivilceli olduğum o gençliğe dönseydim diyeceksiniz.

 

Basit sorularla yanıtlayalım. Sivilce nasıl geçer?

 

Sivilceler en iyi sivilce kremi ile geçer. Kaliteli bir krem hem yüzünüzü rahatlatır hem de izlerin uzun süre kalmasını engeller.

 

Sivilce izleri nasıl geçer?

 

Sivilce izleri krem vb. kullanarak geçebilir.