Şişli Klima Servis Merkezleri

Şişli Klima Servis Merkezleri
12 Ekim 2019 15:43

İklimlendirme araçları olarak kullanılan klima ürünleri, kullanıldıkları yere göre yaz ve kış aylarında kullanılabilmektedir. www.sisliklimaservis.com sitesi üzerinden hizmet veren firma, yaklaşık 15 yıldır bu sektörde hizmet veriyor ve tüm hizmetlerini bilgi birikimi ve tecrübesiyle sunuyor. Evinizde ya da iş yerinizde kullanmış olduğunuz tüm klima ürünlerinin bakımları için bu firmadan hizmet satın alabiliyorsunuz. şişli klima servisi olarak hizmetlerinde, eğitimli uzman personeller kullanıyorlar.

Klima Bakımları

 

Bu firmanın nişantaşı klima servisi olarak verdikleri hizmetlerde, klimalarla ilgili tüm servis hizmetlerini güvenli bir şekilde sunuyorlar.

Vermiş oldukları hizmetler arasında;
• Klima filtre temizleme,

• Klima elektronik sistemleri bakımları,

• Klima gaz doldurma,

• Montaj ve tüm bakım hizmetleri bulunmaktadır.
Servisi ücretsiz servis numarası üzerinden aradığınızda, aynı gün servis hizmetini sunuyorlar. Klimanızın markası ve modeli ne olursa olsun tüm markaların bakımlarını yapıyorlar.

 

Klima Montajı İçin Yetkili Servis

 

Aynı zamanda mecidiyeköy klima servisi hizmetlerini yetkili servis olarak müşterilerine sunuyorlar. Klimalarınız için profesyonel hizmet alarak tüm bakımları yaptırabiliyor ve güvenli, verimli bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Müşterilerin isteklerine göre klima montajı, periyodik ya da arıza bakımları tüm hizmetleri 7/24 sunuyorlar.
Hizmetlerinde gün ayrımı yapmadan, hafta sonu tatil günlerinde de uzman ekipleri ile aynı gün içerisinde yetkili servis hizmetlerini veriyorlar. Hizmetlerinde, insan ilişkilerine ve tecrübeye önem veriyorlar. Bunun için tüm elemanlarının, alanında uzman ve eğitimli olmasına, ikili ilişkiler konusunda seviyeli olmalarına özen gösteriyor.

En Yakın Servis

Şişli ve çevresi bölgelere sundukları hizmetler ile müşterilerine her zaman en yakın olmaya çalışıyorlar. Müşterilerine bir telefon kadar yakınlar ve servis numaraları üzerinden kendilerine ulaşan müşterilerine mümkün olduğu kadar aynı gün içerisinde hizmet vermeye çalışıyorlar. En yakın servis hizmetleri ile müşterilerine, klima bakımı, klima montajı, klima tamiri gibi tüm hizmetleri veriyorlar.
Servis talebinde bulunan müşterilerine, kendilerine en yakın olan servislerini yönlendirerek bekletmeden hızlı bir şekilde hizmet vermelerini sağlıyorlar. Müşterilerinin adresi neresi olursa olsun mesafe ücreti talep etmiyor sadece yaptıkları işlemler için ücret tarifesi uyguluyorlar. Firmanın bu internet sitesinde yer alan telefon numaralarından ulaşarak, klima bakımları için fiyat teklifleri isteyebiliyorsunuz.