Sinema ve Konferans Koltuğu

Sinema ve Konferans Koltuğu
29 Kasım 2017 10:49

Günümüz sinema salonları teknolojik donanımları ve dekorasyonlarıyla seyir keyfini arttırıyor.

 

 

Bir filmi en iyi izlemenin koşullarından biri de koltukların rahat ve konforlu olmasıdır. Sinema ve konferans koltuğu sektörünün öncü firmalarından biri olan Panelkon firmamız kaliteli, konforlu ve ergonomik sinema koltuğu çeşitleriyle sinema salonlarının koltuk ihtiyaçlarını karşılıyor. Farklı modeller ve farklı renklerle tasarlanan sinema koltukları sinema salonlarına özgün bir kimlik kazandırır. Birçok salon koltuk özellikleriyle anılır. Panelkon firmamız bu özgünlüğü deneyimli ve profesyonel tasarımcıların hazırladığı koltuk çeşitleriyle sağlıyor. Koltuk yapıları insan iskelet yapısı göz önüne alınarak ideal ölçülerde yapılıyor. Koltukların oturak ve sırt dayama bölümleri, kolçaklar, yükseklik, derinlik ve uzunluk ölçüleri oturacak kişilere üst düzeyde konfor sağlıyor.

 

Sinema koltuğu çeşitlerimiz arasında oturakları sabit ya da açılır kapanır modeller, kolçakları ahşap ya da döşeme modeller, kolçakları bardaklı modeller, çift sıralı modeller bulunuyor. Modellerde onlarca farklı renk seçenekleri bulunuyor. Malzeme olarak paslanmaz çelik, birinci sınıf kalite ahşap malzeme kullanılıyor. Döşeme kumaşlar ise alev geciktirici, terletmeyen, kolay temizlenen özelliklere sahiptir. Aynı kaliteli malzemelerle ürettiğimiz konferans koltuğu çeşitlerinde ise yazı tablalı modeller öne çıkıyor. Model tercihinde ihtiyaçlar ve zevkler aynı ölçüde önemlidir. Küçük salonlar veya büyük salonlar için uygun modeller tercih edilmeli, salonda ferahlık yaratılmalıdır. Konferans salonlarında ve sinema salonlarında koltukların yerleşim düzenine göre de model tercihi yapılmalıdır.

 

Koltuk sıra, koridor mesafeleri, sahne ve perde mesafesi standart ölçülere göre ayarlanmalı ve buna göre ihtiyaç olan koltuk adedi belirlenmelidir. Tüm bunlar için profesyonel bir çalışma gerekir. Panelkon olarak sinema salonunun ve konferans salonunun yapısını göz önüne alarak model seçiminde müşterilerimize destek oluyoruz. http://www.panelkon.com/ sitemizdeki sinema ve konferans koltuğu çeşitlerimizi inceleyebilir, beğendiğiniz modellerin siparişini verebilirsiniz. Koltuk fiyatlarımız ürünün modeline, malzemesine ve sipariş adedine göre belirlenmektedir. İstek halinde özel tasarımla da koltuk modeli hazırlıyoruz. Türkiye’nin her yerinden sipariş alıyor ve montaj hizmeti veriyoruz. Sinema salonunuzda yenilik yapmak ve koltukları değiştirmek istiyorsanız Panelkon ürünlerini görmeden karar vermeyiniz. Zengin model ve renk seçenekleriyle, kaliteli, konforlu ve ergonomik ürünlerimizle sinema ve konferans salonlarına modern bir görünüm kazandırıyoruz.