Sinan Oğan: Türkiye’de Adalet iktidarın emrinde!

Sinan Oğan: Türkiye’de Adalet iktidarın emrinde!
20 Haziran 2017 12:04

MHP’de seçimli olağanüstü kurultayın önünü açan tüzük kurultayı ile ilgili nihai karar verildi. 16 Haziran 2016 tarihli Olağanüstü Genel Kurul’da alınan tüm kararlar ‘yok’ sayıldı.

 

 

 

Meral Akşener gibi kongre sürecinin ardından MHP’den ihraç edilen ‘adaylardan’ Sinan Oğan ise ‘mücadele sürecek’ vurgusu yaptı.

 
İşte Oğan’ın yaptığı ilk açıklama

 

 

“Geçtiğimiz yıl yaptığımız kurultay AKP’nin talimatlandırılmış Hakimlerince iptal edildi. Kurultay kararları yok sayıldı. Bu karar göstermiştir ki, Türkiye’de Adalet iktidarın emrindedir. Adalet Hakimlerin vicdanları yerine Hükumetin talimatıyla yapılıyor. Dün FETÖ’nün emrine giren Adalet bugün AKP’nin emrindedir. Bugün en acil konu Adalet’i iktidar ve FETÖ tahakkümden kurtarmaktır. Adalet’i tahakkümden kurtarmadan Türkiye normalleşemeyecek, ülkede demokrasi sağlanamayacaktır. Talimatlandırılmış emir kulu hakimler ve mahkemeler MHP delegesinin özgür iradesinin üstünde değildir, olamaz. MHP’de Ülkücü İrade’yi hakim kılana ve Türkiye’de de Adaleti tesis edene kadar mücadelemiz sürecektir…”