Şimdi de ALO İbrahim skandalı mı?

Şimdi de ALO İbrahim skandalı mı?
18 Şubat 2014 12:07

ANAR’ın Genel Müdürü İbrahim Uslu’nun son anketleriyle ilgili dün twitterdan yaptığı açıklama herkesi şaşırttı.

 

ANAR’ın Genel Müdürü İbrahim Uslu, AKP için yaptıkları son anketin, paralellerin, cemaatin ve muhaliflerin uykularını kaçıracağını açıkladı. Bir anket şirketinin sahibinin yaptıkları anketin sonucunu, AKP’li bakanlara özgü bir şekilde yorumlayarak duyurması, anketin ve araştırma şirketinin güvenilirliği konusunda soru işaretlerine neden oldu.

 

YENİ BİR ALO İBRAHİM SKANDALI MI?

 

Öte yandan İbrahim Uslu’nun bu açıklaması akıllara geçtiğimiz günlerde internete düşen ve Habertürk’ün yaptığı ankete Başbakan Erdoğan’ın müdahale ettiğini gösteren ses kaydını hatırlattı. Alo Fatih olarak adlandırılan ses kaydında Başbakan Erdoğan Habertürk’ün yaptığı ankete müdahale ediyor ve MHP’nin oylarından 2 puan alınarak BDP’nin oylarına eklenmesini istiyordu.

 

ANAR’IN SAHİBİ BAŞBAKAN YARDIMCISI BEŞİR ATALAY

 

ANAR (Ankara Sosyal Araştırmalar Merkezi) Başkanının yaptığı bu yoruma herkes şaşırsa da aslında bu sözler çok da şaşırtıcı değil. Çünkü ANAR’ın sahibi Başbakan Erdoğan’ın beyin takımında yer alan Beşir Atalay.

 

1998 yılında Ankara’da kurulan şirket her ne kadar kamuoyuna yönelik anketler yapıyore gibi görünsede daha çok AKP için anket çalışmaları yapıyor. Şirket, basından da Yeni Şafak Gazetesi ile çalışıyor.

 

ANKET SONUCU PARALEL YAPININ VE MUHALKİFLERİN UYKULARINI KAÇIRACAKMIŞ

 

ANAR’ın Genel Müdürü İbrahim Uslu, twitterdan yaptığı açıklamada AKP’ye 31 Mart seçimleri için yaptıkları son araştırmanın paralel yapı ile muhaliflerin uykularını kaçıracağını söyledi.

 

Uslu’nun attığı twitler şöyle;

 

180220141136036926784_3

 

Kaynak: Rota Haber