Silahlı FETÖ terör örgütü Coronavirüsten daha tehlikeli!

Silahlı FETÖ terör örgütü Coronavirüsten daha tehlikeli!
12 Mart 2020 21:11

Bu makaleyi yazmanın nedeni geçtiğimiz günlerde FETÖ terör örgütünün yurt dışına kaçmış olan baş teröristlerinden eski bir gazetecinin yaptığı video yayını ile verdiği demeç nedeniyledir.

 

 

Dr. İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

 

Bu alçak FETÖ teröristi bu demecinde mealen ‘’Fethullah Hoca Efendi cemaatine neden terör örgütü diyorsunuz? Terör örgütü olması için üyelerinin silahlı olması gerekir. Biz tüm kesimlerle görüşüp Türkiye’nin hayrına diyalog sağlıyorduk. Abant toplantılarına her kesimden insan geliyordu. Gazetemizi Doğu Perinçek’te ziyaret etmişti, böylece onunla bile diyalog kurduk. Dünyanın her tarafında Türkçe’nin öğretildiği okullar kurduk vesaire…’’ diyordu.

 

 

Öncelikle şunu ortaya koyalım; tüm FETÖ mensupları, daha açık ifade ile FETÖCÜ teröristler son derece kurnazlık içinde şer icraatlar yapan ama sürekli olarak topluma melek yüzlerini gösteren alçak yaratıklardır.

 

 

Bu durum en alt tabakasından, en üst tabakadaki teröristine kadar böyledir, çünkü kendilerinin yurt ve/veya dershane dedikleri terör evlerinde böyle bir eğitimden geçmişlerdir.

 

 

Şimdi öncelikle bu alçak baş teröristin ‘’Fethullah Hoca cemaati bağlıları silah taşımıyor ki terör örgütü olalım’’ ifadesini ele alalım.

 

 

Tezimizi ortaya koyalım ve dünyanın bugüne kadar gelip geçmiş terör örgütünün FETÖ olduğunu ortaya koyalım.

 

 

Bu alçak FETÖ terör örgütü öyle profesyonel olarak silahlanmışlar ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin savaş uçakları da dahil olmak üzere tüm ağır ve hafif silahlarını ele geçirmişlerdi.

 

 

Tüm dünyada terör örgütleri sadece tüfek ve tabanca seviyesinde olmak üzere silahlarını parayla yabancı ülkelerden temin etmelerine karşın FETÖ silahlı terör örgütü üyelerinin sinsi ve kripto tutumları dolayısıyla halkın parasıyla alınan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin silahlarını sahiplenmişlerdi.

 

 

Nasıl mı?

 

 

Terörist başı Fethullah denilen alçak belki uzun bir dönem olan 40 yıl içinde bağlılarını TSK ve Emniyet’e subay, astsubay, polis şefleri, polis olarak sokarak, resmi kıyafetli bu teröristlerin iyi amaçlarla, halkı ve ülkeyi korumak üzere emrine, ellerine verilen silahlarla en profesyonel silahlı terör örgütü haline geldiler.

 

 

İşte 15 Temmuz 2016’da yaptıkları alçak darbe girişimiyle subay, astsubay, polis kıyafetleri giyinmiş bu alçak teröristler Devlet’in meşru silahlarını halka karşı kullandılar.

 

 

Tanrı’nın yardımıyla başarılı olamadıkları için millet olarak bu büyük beladan kurtulduk.

 

 

FETÖ terör örgütü o kadar profesyonelce kurulmuş ve başarılı çalışmalar yapmış ki silahlı kanadının yanında bir de sivil kanadı vardı.

 

 

Bu sivil kanattan en önemlisi yargıdaki FETÖCÜ yargıç ve savcıların varlığı olmasıydı.

 

 

Bu yargıç ve savcı kıyafetli alçak teröristler Türk ordusunun vatansever, Atatürkçü subay, astsubay ve generallerini ve Cumhuriyetçi tüm aydınları kodeslere tıktırarak bugün geldiğimiz nokta itibariyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yıkılmasını sağladılar.

 

 

Alçak teröriste bak sen ‘’Biz bütün kesimlerle görüşüp diyalog sağlıyorduk’’ diyor.

 

 

Ulan alçak terörist devletin işlerine karışmak!

 

 

PDY yani Paralel Devlet Yapılanması işte buna deniyor.

 

 

Yani ister sivil, ister askeri kanattan olsun bir devlet görevlisi FETÖCÜ bir terörist kendi düşüncelerini veya amirinin verdiği talimatları uygulamadan önce cemaatin başındaki terörist başına sorar ve onun emrini uygular ki tüm cemaatlerde sistem böyle işler; bu nedenle halkı Müslüman olan ülkelerde yöneticilerin işleri çok zordur ve Türkiye’de bu cenderenin içindedir.

 

 

Okuduğumuz haberlerde sık sık rastladığımız gibi öncelikle TSK’dan olmak üzere FETÖCÜ terörist avı yapılmakla birlikte diğer kesimlerde buna rastlamıyoruz.

 

 

Örneğin yargıda, emniyette, eğitimde, sağlık ve tüm sektörlerde buna rastlamıyoruz.

 

 

Bir söylentiye göre yargıda bugün itibariyle kripto hale gelmiş olan 1900 civarında FETÖCÜ yargıç ve savcılar bulunduğu söyleniyor.

 

 

Emniyet tam temizlendi mi?

 

 

Cumhuriyet’in yıkılmasındaki en büyük amil FETÖCÜ polis ve polis şeflerinin önemli görevlerdeki kişilerin telefon dinlemeleri olmuştu ki Deniz Baykal’a kaset komplosunu kuran bunlardı.

 

 

Deniz Baykal CHP’nin başından kaset komplosu ile gittikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin direnci tamamen ortadan kalktığı için Atatürk düşmanları Cumhuriyete her türlü tuzağı hazırladılar.

 

 

Sağlıktaki FETÖCÜ doktorları bilemiyoruz ama varlıklarını zaman zaman duyumsamamak olası değil.

 

 

Bu nedenle yurtsever aydınlar herhangi bir hastanede tedavi olurken yukarıda değindiğim gibi FETÖCÜ olma olasılığı çok yüksek olan doktorlar tarafından hangi muamele ile karşılaşacağını bilmiyoruz.

 

 

Milli Eğitim’de eğitimleri gereği çocukların beyinlerini sinsice yıkayacak FETÖCÜ teröristlerin olmadığını ne biliyoruz?

 

 

Yıllar önce önemli bir vatansever ve Fethullah Gülen’in dünyadaki 12 gizli kardinalden biri olduğunu ve Vatikan ilişkilerini ortaya çıkardığı için İsviçre’de tedavi gördüğü sırada FETÖCÜ doktorlar tarafından zehirlenerek öldürüldü.

 

 

Bugün Erdoğan’ın kızıl düşmanı olan FETÖ 2007 seçimlerinde ANAP-DYP birleşmesinin de önüne geçerek Türkiye’ye büyük kötülükler yaptılar.

 

 

Bugün AKP dışında tüm partileri destekleyerek Erdoğan’ı yıkmak isteyen FETÖ terör örgütü yukarıda açıkladığım gibi kendi kuyusunu kendisi kazmıştır.

 

 

2010 referandumunda hukuk sisteminin değişmesi için FETÖ alçağının ‘’Mümkün olsa da mezardakileri de kaldırıp oy verdirsek’’ ifadesi PDY’yedeki önemli rolünü açığa çıkarmıştır.

 

 

FETÖCÜ teröristleri iki kategoride gösterebiliriz.

 

 

Yurt içinde kalmış kripto FETÖ teröristleri.

 

 

Ve, yurt dışına kaçmış teröristler.

 

 

Yurt içindekilerin sinsice zemin hazırladıkları eğitimleri gereği muhakkak.

 

 

Yurt dışına kaçmış olanların boş durmadıklarını, video yayınları ile Türkiye’ye ulaştıklarını çok iyi biliyoruz.

 

 

Bu FETÖCÜ teröristler dünyada bildiğimiz en tehlikeli virüslerden daha tehlikelidir.

 

 

Coronavirüse karşı yakın bir zamanda aşı bulunacağına yüksek eğitimim gereği aldığım mikrobiyoloji disiplini ile bir aşı geliştirileceğine kesin gözüyle bakıyorum.

 

 

Coronavirüs vücudun çeşitli organlarına yerleşerek işlev görüyor ama aldığınız koruyucu hekim önlemleri ile bunu rahatça atlatabilirsiniz.

 

 

Ama doğrudan beynin görünmez dehlizlerine kadar yerleşe FETÖ virüslerini kolay kolay önlemek olası değildir.

 

 

FETÖ virüsü öyle bir illet ki ölünceye kadar beyinden çıkmaz.

 

 

Bu nedenle yurt dışına kaçmış olan FETÖ teröristlerini bir an önce vatandaşlıktan çıkarmak gerekiyor.

 

 

Emekli olarak devletten maaş alan FETÖCÜ teröristlerin maaşlarını hemen kesmek gerekiyor.

 

 

Tayyip Erdoğan sonrası Türkiye’ye dönüp kaldıkları yerden başlamayı ümit eden FETÖCÜ teröristler Türkiye’de en ufak olayları bile kaşıyarak yaptıkları yayınlarla ajitasyon yapıyorlar.

 

 

Tüm muhalefet partileri liderleri ile mensuplarına sesleniyorum ki, çağımızın en belalı terör örgütü FETÖ’dür.

 

 

Bu nedenle programlarında, iktidar oldukları zaman FETÖ ile nasıl mücadele edeceklerine dair bir fasıl açmalıdırlar.

 

 

Çünkü Atatürk’ün Türkiye’sini yıkan bu şeddeli alçaklardır.

 

 

Bundan sonra gelecek olan iktidarlarda FETÖ’nün asla bir ümidi olmamalıdır.

 

 

Fethullah Gülen CIA ve MOSSAD ajanıdır ve tüm çalışmaları ABD ile İsrail içindir.

 

 

Dünyanın her tarafındaki okullarda görev yapan öğretmenler CIA ve MOSSAD’a ajanlık yapmaktadırlar.

 

 

Alçak FETÖCÜ teröristler kendilerini şirin göstermek için ‘’Dünyadaki kurduğumuz tüm okullarda Türkçe öğretiyoruz’’ diyorlar.

 

 

Öyle bir şey yok, sadece çocuklara birkaç Türkçe türkü, şarkı ezberletip Türkiye’ye geldiklerinde kamuflaj aracı olarak halka dinletiyorlardı.

 

 

Hem onların Türkçe öğrenmesinin ulusumuza hiçbir yararı olamazdı.

 

 

Tüm devlet kurumlarında FETÖCÜ terörist avı yılmadan ve hızlıca yapılmalıdır.

 

 

Zira uzun yıllar bu alçak terörist örgüt ÖSYM ve KPSS sınav sorularını tüm bağlılarına istisnasız olarak vererek devletin bütün kademelerine yerleştiler.

 

 

FETÖ ile mücadelenin yeterli yapıldığını görmüyorum ve Erdoğan’ın en büyük düşmanının bu silahlı örgüt olduğunu biliyorum.

 

 

FETÖCÜ teröristler o kadar alçaklar ki çok çirkin çalışma ve terör yöntemleri var.

 

 

Önemli görevlerdeki insanlara telefon dinleme ve kaset operasyonları düzenleyip, isteklerini yapacakları zaman bunları kullanıyorlar.

 

 

Tüm siyasetçiler de bilmelidir ki gelecekteki en büyük potansiyel tehlike FETÖCÜ teröristler tarafından olacaktır.

 

 

Devletin uçaklarını, ağır silahlarını ve hafif silahlarını halkına karşı kullanan FETÖ terör örgütü çağın e büyük terör örgütü olmuştur.

 

 

Herkes hakkında çeşitli yollardan ve internet ortamından istihbarat toplayan bu pislik bilgisayar farelerinin en önemli özelliklerinden biri de yaptıkları ve çeşitli yollarla algılattıkları Müslümanlık numaralarıdır.

 

 

Halbuki şeytan suratlarını Müslümanlık maskesi ile örtmektedirler ki, cahil yakınları bile bunlara aldanmaktadırlar.

 

 

Bu alçak FETÖCÜ teröristler kötülük etmek istedikleri herkesi ve yakınlarını bile sırtlarından hançerler.

 

 

Her türlü iftira ve gizli ihbarda bulunurlar, büyüklerine karşı asla edep ve terbiyeleri yoktur.

 

 

Terörist başı Fethullah Gülen tarafından beyinlerinden teslim alınmışlardır.

 

 

Yani az miktarda buluna beyinlerini sümüklü bir böceğe kiraya vermişlerdir.

 

 

Coronavirüs hastalık yapan diğer virüsler gibi bir virüstür, çaresi vardır ve alınacak önlemlerle hem hastalığın yayılması önlenir, hem de muhakkak tedavisi bulunacaktır kısa sürede.

 

 

 

Ama FETÖCÜ virüslerin çaresi yoktur, bunlara karşı tek koruyucu hekimlik yurt dışına kaçmış olanları vatandaşlıktan çıkarmak, Türkiye’deki mal varlıklarına el koymak ve emekli maaşı alanların maaşlarını kesmek olmalıdır.

 

 

Ve yurt içinde kalmış olarak kripto durumuna geçmiş olan FETÖCÜ teröristleri de saptadıkça devlet kurumlarında uzaklaştırmak olmalıdır.

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!