Sıfatsız ve sıfatlı bir şekilde…

Sıfatsız ve sıfatlı bir şekilde…
22 Ocak 2018 11:27

CHP’de deprem yaratan İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun sözde ‘Ermeni soykırımı’ ve “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganıyla ilgili paylaşımları gündemde kalmaya devam ediyor.

 

 

Canan Kaftancıoğlu’nun CHP İstanbul İl Başkanı seçilmesiyle başka skandal açıklamaları da gün yüzüne çıktı. Kaftancıoğlu, HDP sevgisinden, sözde Ermeni soykırımı savunuculuğuna, 15 Temmuz FETÖ’nün darbe girişiminden Deniz Baykal’a yönelik kaset kumpasına kadar attığı tweet’ler sosyal medyada çok tartışıldı ve başta CHP’liler olmak üzere pek çok kesimden çok sert tepki geldi.

 

 

Skandal tweet’lerin basında yer almasının ardından soruşturma başlatılan Canan Kaftancıoğlu’na açıklamalarıyla destek veren CHP’li isimlere de CHP tabanından tepki geldi.

 

 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve tweetleri, İl Başkanlığı’na aday olduktan sonra sosyal medya da en çok konuşulan konular arasına girdi.

 

 

Öyle ki Canan Kaftancıoğlu adına Twitter’da parodi bir hesap bile açıldı.

 

41

 

Twitter bio’sunda HDP’nin gülü yazan bu parodi hesap da Kaftancıoğlu’nun kendisi gibi adından çok söz ettireceğe benziyor.