Şifalı armağanlarla romatizma tedavisi

Şifalı armağanlarla romatizma tedavisi
10 Mart 2014 13:11

Saygıdeğer okuyucularımız! Yazımızın konusu, şifalı armağanlarla romatizma tedavisi hakkında olacaktır.

 

Numan ALADAĞ H&H YORUM

 

Yazımıza üç Hadis-i şerifle başlayalım:

 

1- Hadis-i şerif: ” Lanetlenmiştir Müslümanları ayıran, bölük-bölük eden” Hz. Muhammed (S.A.V.)

2- Hadisi şerif: ”Kişinin büyüklüğü dinidir, adamlığı aklı, soyu-sopu da huyu” Hz. Muhammed (S.A.V.)

3- Hadis-i şerif: ”Temiz ve iyi adam, iyi haberle gelir, kötü kişi, kötü haberle gelir”. Hz. Muhammed (S.A.V.)

 

Hindistan batı Himalaya dağları eteklerinde ikamet eden Uygur Türkleri ve diğer vatandaşlar, ROMATİZMAL hastalıkları bakın nasıl tedavi ediyor?

 

REÇETE: 50 santimetre küplük bir kuyu kazılır, kazılan kuyuda ateş yakılır, iyice kızdıktan sonra, varsa kuyunun dezenfeksiyonu için, biraz çam yapraklarını ateşe atın, yapraklar iyice yandıktan sonra korlaşan ateş çıkarılır, içine zirai ilaç kullanılmamış bölgelerde taze biçilmiş çayırotu veya başka otlarla doldurulur, Romatizma hastası bu otların üzerine ayaklarını uzatır, buharın çıkmaması için hastanın üstü örtülür. Hasta ayaklarını en az 40-50 dakika kuyuda bekletmelidir. Ayaklarını çıkardıktan sonra, üşütmemeye dikkat ediniz.

 

NOT:1- Bu işleme günde bir defa olmak üzere 21 gün ara vermeden düzenli yapıldığı zaman, Romatızmal hastalıkların vücudu nasıl terk ettiğine hayret edeceksiniz. Yeter ki, sabırlı olup moralinizi bozmadan, iradenizi kuvvetlendiresiniz.

 

2- Kazacağınız kuyunun bölgesinde kimyasal tarım ilaçlarının kullanılmamasına dikkat ediniz! Ayrıca gölge bir yeri tercih etmenizde fayda var. Ayaklarınızı kuyudan çıkardıktan sonra, bir su bardağına bir adet limon sıkıp üzerini su ile tamamlayıp içiniz. 30 dakika sonra da yemek yiyebilirsiniz. Romatizmal sorunu olanlar, kesinlikle naylon giysiler kullanmamalıdır.

 

Soru ve önerilerinizi, sitemiz aracılığı ile paylaşabilirsiniz.

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin, Ay Yıldızlı bayrağının daima dalgalanması uğruna şahadet şerbeti içen Aziz Vatan şehitlerini ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve emeği geçenleri şükran ve Rahmetle yad edelim. Gazileri Minnetle Analım.

 

Cenab-ı Allah, Büyük Türk Milletine, şifasını ve vicdanlı olmasını esirgemeyen kullarından eylesin.

 

ÖZDEYİŞLER:

1- Cenab-ı Allah, vicdan muhasebesi yapan kullarına hazırladığı şifa-i şerif ve mutluluğu, ne insanın gözü görür, ne de insanın kalbi duyar. (Numan Aladağ)

2- Cüzdan muhasebesi yaparak, haram kazanç elde edenler, hem rahat uyuyamaz, hem de daima ruhen hastadır. (Numan Aladağ)

3- Sağlıklı olabilmek için; Önemli olan cüzdanın dolu olması değil, vicdanın dolu olmasıdır. (Numan Aladağ)

4- Bir insan da vicdan olmadığı zaman, ne kadar uyanık olursa olsun, bir kez Allah yolundan çıktığı takdirde ününü yitirdiğinden, daha çok nefret edilen ve daha az güvenilen olur. (Numan Aladağ)

5- En zor olan şey, kışkırtılmış zorunluluğu ısırmaktır. (Lucan)

6- Düşmana boğazını sunan bir insan, yaşamını pahalıya satar. (Lucan)

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Aziz Atam, ruhun şad mekanın cennet olsun
‘CUMHURİYET’, bizi biz yapan ortak değerimizdir
Hicri yılbaşında huzur ve bereket bizimle olsun