Seyyar Tuvalet Kirala

Seyyar Tuvalet Kirala
19 Mart 2018 16:25

Seyyar tuvalet ihtiyaçlarınıza Mestem olarak kapsamlı şekilde çözümler üretmekteyiz. Kurumsal bir çalışma prensibi taşıyan firmamızda kalabalık kamu ve özel alanlarda insanların tuvalet ihtiyaçlarını gidermeleri için taşınabilir, gezici tuvaletler sunmaktayız. Üstelik sadece tuvaletle de sınırlı kalmayıp, mobil çit, mobil duş, kulis karavan gibi hizmetleri de sizlere sunmaktayız. Firmamızın temel amacı hijyenik koşullarda bu sistemlerin kullanılmasını sağlamaktır. Yani genişlik ve görüntü gibi özelliklere ek olarak hijyenin sorunsuz sağlanabileceği bir ortam da sunmaktayız.

 

Temizlik Kurallarına Uygun Atık Yönetimi

 

Seyyar tuvalet kiralama işlemlerinde atık yönetimi merak edilen konulardan biridir ve Mestem olarak çevreye zarar vermeden, bu alandaki prosedürlere uygun biçimde atık toplaması yapılmaktadır. İnce temizlik konusunda her türlü organizasyonda kusursuz hizmetler sunmayı hedeflemekteyiz. Yeni nesil teknolojik araçlar hızlı şekilde hijyen ortamının oluşmasında etkili olacaktır. Mestem, tuvalet ve duş ihtiyaçlarına ek olarak kullanım alanına çöp konteynır yerleşimi için de imkân sağlamaktadır. İhtiyaca göre yeterli miktarda hazırlık yapılır. Bu çöp kutularının büyüklüğü de mekân ve organizasyon büyüklüğüne göre değişebilmektedir. Çöp kutuları en son mekândan ayrılır.

 

Zamanında Teslimat

 

Mestem tuvalet kirala hizmetleri için başvuru yapıldığında birçok avantajı da beraberinde sağlarsınız. Örneğin zamanında teslimat en önemli ilkelerimizden biridir. İstediğiniz tarihte talep edilen hizmetlerin alınması için öncesinde görüşmeler yapılır ve ne zaman için ne kadar süre boyunca hizmetlerimizden yararlanabileceğiniz kararlaştırılır.  Sektörde öncü bir marka olarak devamlı ilerleyen Mestem, satış öncesi ve sonrası süreçte sizin en iyi çözüm ortağınız olacaktır.  Hizmetlerimizden alınan verimde personelimizin verimliliği kuşkusuz en önemli bölümlerden biridir ve tuvalet kirala ya da diğer hizmetlerde en iyi sonuçlar almanız için sistemli şekilde çalışmalar sürdürülür. Firmamıza talep ettiğiniz hizmet ya da fiyat soruları için her zaman başvurabilirsiniz.