Sevilay Yılman: Tuncay Özkan’a inanmıyorum! İnandığım insan Şaban Sevinç’tir!

Sevilay Yılman: Tuncay Özkan’a inanmıyorum! İnandığım insan Şaban Sevinç’tir!
1 Ağustos 2018 09:11

Sanıyorum çoğunuz haberdar olmuştur önceki gün, Habertürk TV’de sevgili Didem Arslan Yılmaz’ın hazırlayıp sunduğu Türkiye’nin Nabzı programında yaşananlardan.

 

Sevilay Yılman/ Habertürk

 

 

24 Haziran’dan 3 gün sonra, yani 27 Haziran günü sabah 10.00’da Özkan’la parti binasındaki odasında bir araya gelen Şaban Sevinç, Özkan’ın kendisine Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun MYK’ya getirdiği bazı kararları, gizli bir merkezden aldığını aktarıyor ve kendisinin de bu gizli karar merkezi dediği oluşumun kimlerden oluştuğunu çözemediğini söylüyor.

Biliyorum ki bu iddia korkunç bir iddia. Eğer gerçekten CHP’nin Genel Başkanı’nın aldığı kararları aldırtan böyle gizli, bilinmeyen bir karar merkezi var ise bu sadece Kılıçdaroğlu’nun siyasi kariyeri açısından değil, siyaseten de büyük bir rezilliktir.

Özkan o gece bağlandığı Habertürk TV’de söz konusu iddiaları kabul etmedi. Ve hatta Şaban Sevinç’i hakaretamiz ifadeler kullanarak yalancılık ve iftiracılıkla suçladı. “Mahkemede hesaplaşacağız” dedi.

Ancak herkes bilmeli ki ben Tuncay Özkan’a inanmıyorum! İnandığım insan Şaban Sevinç’tir!

CHP de Özkan’ın iddia ettiği gibi gizli bir karar merkezi var mı yok mu bilmiyorum. Varsa elbette bugün değilse bile bir gün mutlaka ortaya çıkacaktır ancak şunun herkes tarafından bilinmesini istiyorum.

Şaban Sevinç, Özkan’la arasında geçen bu diyaloğu bana haber yapayım, haberleştireyim diye aktarmadı. Meseleyi haber görüp, haberleştirmek ve genel başkan yardımcısı olan Özkan’ın genel başkanı hakkında ortaya attığı bu iddiayı kamuoyuyla paylaşmak isteyen ben oldum.

Çünkü Sevinç bu konuyu bana aktarırken konunun haberleştirilmesi, haber yapılması maksadını taşımıyordu. Tamamen spontone oldu bana aktarması. Kendisini bizzat ben aradım, bir gece önce Halk TV’ye konuk aldığı Muharrem İnce programına ilişkin konuşmak için. İşte “CHP’de gizli bir karar merkezi var” iddiası o sohbette, Tuncay Özkan’la ilgili Muharrem İnce’nin programda kullandığı ifadeler ve onun da İnce’ye verdiği yanıtları değerlendirme esnasında gündeme geldi.

Tamamen iki meslektaş arasında geçen konuşma sırasında anlatılan bu diyalog uydurulmuş, yazılmış bir senaryo olamayacağı için inandığım insan Şaban Sevinç’tir. Ve şunu da ekleyeyim Sevinç bu konuyu aktarırken bendenize, Tuncay Özkan’ın bu söylediklerini inandırıcı bulmadığını da sözlerine eklemişti. O nedenle özellikle CHP Genel Merkezi’ne taraf bir kısım CHP’linin Şaban Sevinç’e “Hain” diyerek saldırmasını büyük bir haksızlık olarak görüyorum.

Hiç kimse kusura bakmasın ama hain olan Şaban Sevinç değil, hain olan burun buruna çalıştığı genel başkanı hakkında, ötesini berisini düşünmeden bu iddiayı gündeme getirendir!

 

https://www.haberturk.com/yazarlar/sevilay-yilman-2383/2084074-gercekten-chpde-bir-gizli-karar-merkezi-var-mi