Sevgiliniz için Özel Hediye Önerileri

Sevgiliniz için Özel Hediye Önerileri
11 Şubat 2017 16:30

Sevgililer günü yaklaşır iken birbirinden güzel sevgililer günü hediyeleri ile sizlere fikir vermek istiyoruz.

 

 

 

 

 
Biliyoruz ki sevgililer günü yaklaşır iken milyonlarca kişi özel bir hediye arar iken en değerli ve özel hediye çeşitleri Buldumbuldum.com ile sizlere geliyor. Sevgililer günü hediyeleri arasında en popüler seçenek ise kanvas tablo.

 
Kanvas Tablo
Hem hazır modelleri ile hem de özel olarak hazırlanacak modeller ile sevgililer günü hediyeleri arasında en popüler seçenek kanvas tablo modelleri oluyor. Buldum Buldum ile sizlere sunulan kanvas tablo seçenekleri hem bayanlar için, hem de erkekler için ideal bir hediye oluyor.

 
Melek Sevgilime Hediye Kulesi
4 kutudan oluşan, kalp şeklinde ve her kutunun içerisinde çeşit çeşit hediye bulunan çikolata ve şekerlerle dolu bu hediyeye sevgiliniz bayılacak. Kutuların içine sevgilinize göre kullanışlı hediyeler koyabilir ve ömür boyu bu hediyeyi saklamasını sağlayabilirsiniz. Bazı kutuların içine koyduğunuz çikolata ve şekerlemelerle sevgiliniz mutlu olacaktır. Sevgililer günü için oldukça uygun ve dolu dolu olan bu hediye sevgilinize kendisini çok özel hissettirecek.
Sevgiliye Özel Animasyon Filmi
Sevgiliniz ve sizin yaşadığınız olayları, güzel anıları, eğer evliyseniz mutlu ailenizi anlatan animasyondan bir aşk filmi yapabilirsiniz. Muhteşem aşk hikayenizden esinlenerek oluşturduğunuz bu animasyon filmi sonsuza kadar aşkınızı koruyacak ve her izlediğinizde sizin aşkınızı anlatacaktır.
Love – Dice Karanlıkta Parlayan Aşk Zarları
Sevgilinizin ve sizin isimleri üzerinde yazan bu zarlar karanlıkta aşkınıza ışık olacaktır. Karanlıkta siz uyurken bu aşk zarları daima parlak kalacaktır. Sevgililer gününde aşkınızı en iyi anlatmanın yolu belki de bu küçük zarlardır.
Kalp Konfeti
Sevgililer gününde sevgilinize ya da eşinize hazırladığınız romantik bir yemekte bu kalp şeklinde olan konfetiler romantik yemeğinizi daha da romantik bir hale getirmenize katkı sağlayacaktır.
Kişiye Özel Bayan Cüzdan
Eşinize ya da sevgilinize alacağınız bu kullanışlı hediye sevgilinizin işine çok yarayacaktır.
Sevgili Eldiveni
Sevgililer gününde hava soğuk olacaktır. Dışarıda sevgilinizle el ele gezerken hem elleriniz üşümeyecek hem de elleriniz hiç ayrılmayacak. Bu romantik hediye ile görenleri kendinize hayran bırakacaksınız.
Tek Taş Kupa Bardak
Kız arkadaşınıza ya da eşinize sevgililer gününde hem tek taş hem de bardak kupa yerine geçebilecek tek taşlı kupa almaya ne dersiniz.
Sevgililer Gününe Özel Yılın Sevgilisi Sertifikası
Aşk dolu olan bu sertifikayı sevgilinize hediye ettiğinizde hem mutlu olacak hem de bu hediye onu şımartacaktır.
Sevgililer Posta Kartı
Artık maalesef günümüzde kullanılmayan hatta unutulan bu posta kartlarını sevgilinize göndermeye ne dersiniz. Üstüne yazacağınız romantik bir çift sözle sevgilinizi mutlu edebilirsiniz.
Öküzler Gibi Seviyorum Tişörtleri
Üzerinde öküzler gibi seviyorum tişörtleri yazısı ile hem sevgilinizin yüzünü gülümsetecek hem de onu ne kadar çok sevdiğinizi belli edeceksiniz. Bu hediye ye çevrenizdekiler hayran kalacak. Sevgililer gününde çok beğeni toplayacak.
Kişiye Özel Şampanya Kadehleri
Aşkın içkisi şampanya içerken kendinize özel kadehlerinizi olmasını istemez misiniz? Sevgililer gününde sevgilinizle romantik bir yemekte isimlerinizin yazdığı şampanya kadehleri ile romantik olan ortama daha çok romantizm katacaksınız. Sevgiliniz ve siz kendinizi çok özel hissedeceksiniz.
Kırmızı Gül Yaprakları
Sevgilinize hazırladığınız romantik ortamda, her yerde bu gül yapraklarını kullanabilir, gül yapraklarını kız arkadaşınızın ya da eşinizin başından atabilirsiniz. Romantik bir yemek hazırlamayı düşünüyorsanız yemek masasını bu gül yaprakları ile süsleyebilir oldukça romantik bir ortam yaratabilirsiniz.
Sevgiliyle Özel Bardak Altlığı Seti
Küçük ama sevgilinizi ve sizi anlatan bu bardak altlarında oldukça şık ve şirin bir hediye olabilir.
Sevgililer Günü Hediyeleri Kalp Yastıklar
Bu yastıklarla sevgiliniz ya da eşiniz odasının her yerini bu yastıklarla süsleyip oldukça şık bir ortam yaratabilir.
Çiftlere Özel İkili Renkli Kalemler
Hem kullanışlı hem işinize yarayacak güzel şık bir hediye seçeneği olabilir bu kalemler ile yazdığınız her yazıda sevgiliniz sizi hatırlar ve aşkla yazdığı yazısını tamamlar.
Çikolata Gül
Hem şık ve romantik hem de sevgilinizi cezbedecek bir tat olan çikolata ile gülün muhteşem uyumu. Sevgililer gününde en uygun hediye seçeneklerinden biri olabilir.