Sevgi seli

Sevgi seli
2 Aralık 2015 21:10

BURSA’da yönetmenliğini kendisinin, yapımcı ve oyuncuğunu kızı Yağmur Ünal’ın üslendiği ‘Uzaklarda Arama’ filminin galasına katılan Türkan Şoray, üzerine gül yaprakları dökülerek karşılandı.

 

Türkiye’de yaşanan gerçek bir hikayeden esinlenilen ‘Uzaklarda Arama’ filminin Bursa galası Kent Meydanı AVM Avşar Sinemaları’nda yapıldı. Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) Bursa Şubesi Başkan ve üyelerinin yoğun katılım gösterdiği özel galaya, Türk Sineması’nın Sultan’ı Türkan Şoray ve kızı Yağmur Ünal’ın yanı sıra Sevda Erginci, Serkan Şenalp, Mehtap Bayri, Aslı Samat, Pınar Göktaş ,Doğa Konukoğulları ve Esra Ergün de katıldı. Organizasyondan elde edilen gelir ise HASVAK Bursa tarafından Uludağ Üniversitesi Acil Servis Simülasyon Sistemi’nin yapımına aktarıldı.

 

KIZIMIN SİNEMAYI SEÇMESİ BÜYÜK MUTLULUK

 

Film gösteriminden önce ekibini de yanına alarak bir konuşma yapan Türkan Şoray, “Galaya katılan herkese çok teşekkür ederim. Hayatım olan bu mesleği, kızım Yağmur’un da seçmesi benim için büyük bir mutluluk” dedi.

 

Filmin yapımcısı ve oyuncusu Yağmur Ünal ise, bir insanın annesiyle birlikte film yapmasının herkese kısmet olmadığını anlatırken, “Bizim için müthiş bir anı oldu” Konuşmaların ardından ayakta alkışlanan Türkan Şoray ve kızı Yağmur Ünal’ın üzerine gül yaprakları döküldü.

 

Recai GÜLER- Faruk KAHRAMAN/BURSA, (DHA)