Ses yalıtımı alanında yeni bir çağ

Ses yalıtımı alanında yeni bir çağ
27 Nisan 2019 15:40

Ses yalıtımı, sesin istenmeyen alanlara taştığı ortamlarda, sesin sınırlarını belirlemek, farklı ortam seslerinin birbirine karışmasını engelleyerek, gürültünün oluşmasına engel olmak amacıyla yapılan uygulamalardır. Çağımızın gelişen teknolojiyle birlikte hayatımıza daha çok dahil olan ve sağlığı olumsuz yönde etkileyen gürültü, insanların psikolojisinde de olumsuz etkilere neden olmakta, özellikle iş ve özel hayatta olumsuzlukları daha net anlaşılmaktadır.

 

 

 

Gelişen teknolojiyle birlikte değişen konut yapısı, insanların daha dar alanlarda birlikte olmasına sebep vermekte, özellikle açık ofis tarzı alanlarda gürültü kaosunu da beraberinde getirmektedir. Nice Akustik; geliştirdiği ses yalıtım ürünleri ve akustik mimari uzmanlığıyla bu alanda; hem yurdumuz hem de yurt dışında başarılı çalışmalara attığı imzalarla adından söz ettirmeye başlamış bir şirket olarak radarımıza giriyor. Telefonla ulaştığımız Nice Akustik Ceo’su Rahmi OZAN; akustik ve ses yalıtımı alanında yaptıkları arge çalışmaları ve yeni ürünleri hakkında bilgi verirken; sektördeki deneyimi ve açık görüşlülüğü, şirketin bu alanda çok daha fazla başarı kazanacağı hakkında bizi ikna etmeye yetiyor da artıyor. Nice Akustik; geliştirdiği tüm ses yalıtımı ve akustik ürünlerini yerli sermayeyle yurt içinde üretiyor,  geniş ve deneyimli kadrosuyla, ürettiği ürünlerin uygulama hizmetini tüm dünya’ya veriyor. Rahmi Bey’in : ” insanların en temel ihtiyaçlarından biri olan mahremiyet  ve sağlık konularını doğrudan etkilediği için ses yalıtımının insanların doğal hakkı ve ihtiyacı olduğu  “ yönündeki tarifi bizi de; hayatımızdaki kaosun kökünde yatan gürültü problemimize odaklanmamızı sağlıyor. Evlerde bir nebze daha az rahatsızlık veren gürültü; çalışma hayatında, ofisimizde, sokakta hayatımızı  oldukça fazla etkiliyor.

 

Nice Akustik’in , bu alanda geliştirdiği ürünleri  ve uygulama yöntemlerini, farklı ses yalıtım ihtiyaçlarını web sitelerinden kolaylıkla öğrenerek, hayatınızdaki gürültü stresini azaltmak için gereken adımları bu günden atabilirsiniz.  Nice Akustik’e ulaşmak için: 0 212 909 04 19 numaralı telefondan arayarak en net bilgiyi alabilirsiniz.

 

mk145947 mk503648 mk572669