Şero bile Bülent Tezcan’a dayanamadı

Şero bile Bülent Tezcan’a dayanamadı
9 Temmuz 2018 17:35

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan Çorlu’daki tren faciasına ilişkin açıklama yaptı. Olayı siyasal bir tartışma haline getirmeyeceklerini söyleyen Tezcan, “hiç kimse korunup kollanmadan incelenmesi gerekir. Takipçisi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

 

 

 

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, MYK toplantısının ardından açıklama yaptı. Tezcan açıklamada Çorlu’da yaşanan 24 kişinin yaşamını yitirdiği tren kazasına da değindi.

 

“SİYASAL BİR TARTIŞMA HALİNE GETİRME NİYETİNDE DEĞİLİZ”

 

İşte Bülent Tezcan ‘ın o açıklamasından ilgili bölüm;

 

“Çorlu’daki vahim kaza, elim kaza. Şu anki tespitlere göre 24 vatandaşımızı kaybettik. Kayıplara Allah’tan rahmet diliyorum. Çorlu’daki elim kaza sonucu şu andaki tespitlere göre 24 vatandaşımızı kaybettik. 124 vatandaşımızın da tedavisi sürüyor. Bu olayın bütün yönleri ile araştırılması gerekir. Bu konuyu siyasal bir tartışma haline getirme niyetinde değiliz ama bu konunun ta ihale aşamasından başlamak üzere bütün teknik yönleriyle hiç kimse korunup kollanmadan incelenmesi gerekir. Takipçisi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Teknik raporu bekleyeceğiz. Genel Başkan yardımcımız Faik Öztrak başkanlığında bir heyetimiz süreci takip ediyor. Bu meselenin herhangi bir biçimde geçiştirilemeyeceğini, olayın arkasındaki görünenleri değil, görünmeyenleri bütün sorumluların da ayrıntılı olarak ortaya çıkarılmasını bekliyoruz.”

 

İNCE: KAYNAKLARI KENDİNE AKITMAYA, O KAYNAKLARLA GÖRKEMLİ TÖRENLER YAPMAYA DEVAM EDİYOR

 

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ise faciayla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 

“Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi yakınlarında meydana gelen tren kazasında yaşamını yitiren yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum.

 

Saraylar yapmaya paranız var, demiryollarının bakımını yapmaya paranız yok! Yoldan çıkan tren degil bilimi yok sayanların aklıdır. Yoldan çıkan bu akıl kaynakları kendine akıtmaya, o kaynaklarla görkemli törenler yapmaya devam ediyor!”

 

“FACİADA SİYASİ OLMAYA HİÇBİR ŞEY YOK”

 

CHP’nin kedisi Şero’nun adına açılan hesaptan da Tezcan’ın açıklamalarına yanıt geldi. Şero hesabından “Çorlu’daki tren faciasında vagonlar bile siyasi. Faciada siyasi olmayan hiçbir şey yok.” ifadeleri yer alan paylaşım yapıldı.

 

Odatv.com