Serhat Turan’dan Genç  Girişimcilere Tavsiyeler

Serhat Turan’dan Genç Girişimcilere Tavsiyeler
14 Kasım 2020 16:08

Pandemi ve deprem sürecinin ardından, ekonomide yaşanan dalgalanmalar nedeniyle pek çok girişimcinin umudu kırıldı. Yeni girişimcilere bu konuda tavsiyeler veren ve kendi yatırım hikayelerinin altını çizen Ahmet Turan Şirketleri’nin CEO’su Serhat Turan başarılı bir yatırımın ipuçlarını paylaştı.

İstanbul’da gün geçtikçe daha da popüler bir marka haline gelen Sütlü Kahve markasındaki sürecini anlatan Turan, bu süreçte müşterileri ile arasındaki ilişkinin kendisine yeni iş kapıları açtığını söyledi. Müşterilerine her daim müteşekkir olduğunu ifade eden Serhat Turan başarılı ve bilinen bir marka için memnun müşteri kitlesinin rolünün çok büyük olduğuna değindi.

 

 

Sadece Sütlü Kahve değil bunun dışında otel, döviz, inşaat ve ekonomi gibi pek çok farklı sektörde başarılara imza atan genç iş adamı Serhat Turan, farklı sektörlerde başarı elde etmek için güçlü ve cesur adımlar atmanın hayati öneminin olduğunu dile getirdi.

 

COVID-19 ve deprem sürecinin ardından büyük darbe alan inşaat ve tatil gibi riskli görünen

Resim2sektörlere yatırımlar yapan Turan, bu sektörlerde de başarılı olacağını düşündüğünü ifade etti. Yeni girişimcilerin başarılı olması için müşterileri ve sektördekileri şaşırtacak, standart kalıpların dışına çıkacak bir hizmet anlayışı ile hizmet vereceğine değindi.

Yine İstanbul’da popüler bir marka olan Sütlü Kahve zincirlerinin sahibi Serhat Turan sadece İstanbul ile sınırlı kalmadan ülkemizin daha pek çok farklı yerinde Sütlü Kahve markasının bilinir hale geleceğini söyledi.