Semih Balaban, CHP Manisa İl Başkanlığı’nı adaylığını açıklıyor!

Semih Balaban, CHP Manisa İl Başkanlığı’nı adaylığını açıklıyor!
29 Ocak 2020 16:15

CHP Manisa’da kurultay takviminin belli olmasının ardından mevcut İl Başkanı Semih Balaban, başkanlığa yeniden aday oldu.

 

 

 

1964 yılında Manisa’da doğan Semih Balaban Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Devrim Tarihi Kürsüsü’nden mezun oldu. 1975 yılında ortaokul birinci sınıfta iken gönül verdiği ve benimsediği CHP’de siyasi hayata başlayan Semih Balaban aynı çizgide mücadelesini sürdürüyor.

 

Manisalı’ların yakından tanıdığı ve sevdiği Semih Balaban yarın (30 Ocak Perşembe) saat 12:00’de  CHP Manisa İl Başkanlığı’nda düzenleyeceği basın toplantısıyla adaylık açıklamasını yapacak.

 

Semih Balaban’ın yeniden CHP Manisa İl Başkanı seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

 

 

Öte yandan CHP Manisa Yunusemre 3. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. Yalçın Arcak 233 oyla CHP Yunusemre’nin yeni başkanı seçilirken, Devrim Bali ise 102 oyda kaldı. 5 oy ise geçersiz sayıldı. Böylelikle Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde CHP İl Başkanı Semih Balaban’ın desteklediği Hakan Gürtunca ve Yalçın Arcak, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in desteklediği Ferdi Zeyrek ve Devrim Bali’yi safdışı bıraktı.

 

balaban