Selfie çekerken hayatını kaybeden 11 kişinin en son görüntüleri

Selfie çekerken hayatını kaybeden 11 kişinin en son görüntüleri
8 Mayıs 2020 11:34

Tehlikeli yerlerde selfi çekmek hayatımızın kaybolmasına neden olabilir. Selfie’ler yüzünden ölen insanların son çəkdirdiği fotoğraflar

 

Yazını tamamı için tıklayınız: https://www.ilk.az/meqale/selfi-cekerken-heyatini-itiren-11-sexsin-son-goruntuleri

1. Kızgın Boğa Tutkusu Sonu Oldu!

Boğaların kızdırılıp, koşturulması kalıcı bir İspanyol geleneğidir. Bu oyun sonunda erkekler yaralanacak ya da ölecekler. Hayatta kalanlar ise anlatacak bir hikayeye sahip olacaklar. Bu tutkunun kısaca felsefesi bundan ibaret. Günümüzde, bir selfie çekmek uğruna boğa güreşlerinde hayatlarını kaybeden nice insan mevcut. 2015 yılının Ağustos ayında, İspanya’nın Pamplona şehrinde adam ölüme adeta kafa tutmuştu. 32 yaşındaki Davip Lopez güvenli bölgeyi terk edip iki boğa arasında selfie çekmeye çalıştı. Bu tutkusu maalesef sonu oldu!

2. Arabada Selfie Çekerken Kaza Yaptı

Courtney Stanford, 26 Nisan 2014’te Kuzey Carolina’da arabasında seyir halindeyken çekmeye çalıştığı selfie sonunu getirdi. Araba önce bir kamyona daha sonra yolun dışındaki bir ağaca çarptı. Courtney, olay yerinde hayatını kaybetti. Hayatımıza giren bu çılgın selfie muhabbetini fazla abarttık belki de. Öldüğü sırada Pharrel Williams “Mutlu” adlı şarkıyı dinlemekteydi. Ne kadar her şeyin yolunda gittiğini düşünsek de bazen arzularımız geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurabiliyor. Küçük bir yanlışın ne gibi sonuçlar ortaya çıkardığını hep birlikte görüyoruz.