Selçuk Özdağ: Saadet Partisi’ne katılım söz konusu değil

Selçuk Özdağ: Saadet Partisi’ne katılım söz konusu değil
4 Eylül 2019 10:01

AK Parti’de eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve birlikte hareket eden 3 eski milletvekili hakkında başlatılan ihraç süreci Ankara’da siyaseti hareketlendirdi. AK Parti’de ihraca gerekçe olarak Davutoğlu’nun son açıklamalarının ‘partinin tüzel kişiliğini hedef aldığı’ iddiası gösteriliyor. İhracı istenen isimlerden Özdağ, Davutoğlu’yla İstanbul’da bir toplantı yapacaklarını belirterek, Saadet Partisi iddiasını yalanladı.

 

 

Gazete Duvar’dan Nergis Demirkaya’nın haberine göre, ihraç talebiyle disipline sevk edilen siyasetçilerden Selçuk Özdağ, bundan sonra izleyecekleri yol haritasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Özdağ, “Şu an bekliyoruz. Bizi hangi suç isnatlarıyla disipline vermişler onu görmek istiyoruz. Biz Türkiye daha iyi olsun daha özgür olsun daha zengin olsun diye pozitif eleştiri yaptık. Özeleştiri yapmalarını beklerdik. Ama öyle olmadı. Öncelikle hangi gerekçelerle bu kararı aldıklarını görmek istiyoruz. Bakalım Yüce Divan’lık suçlarımız var mıymış! Sayın Davutoğlu ile de İstanbul’da bir toplantı yapacağız. Arkadaşlarımızla değerlendirmelerin ardından suç isnatlarını da gördükten sonra kamuoyunu bilgilendireceğiz” dedi.

 

https://www.gazeteduvar.com.tr/politika/2019/09/04/ozdag-saadet-partisine-katilim-soz-konusu-degil/